Ο σεφ Κουτσόπουλος ενισχύει τον Πανιώνιο στο πλευρό του Μανιάτη (pic)

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 14:08 Ο σεφ Κουτσόπουλος ενισχύει τον Πανιώνιο στο πλευρό του Μανιάτη (pic)

Ο γνωστός σεφ και κριτής της τηλεοπτικής εκπομπής Master Chef, Λεωνίδα Κουτσόπουλος, ανακοίνωσε ότι θα βρίσκεται στο πλευρό του Γιάννη Μανιάτη για την επόμενη ημέρα του Πανιωνίου.

Ο ιστορικός Πανιώνιος υποβιβάστηκε στη Superleague 2, αλλά δεν θα καταφέρει να αγωνιστεί σε αυτή και ετοιμάζεται πια για τη Γ’ Εθνική κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου. Ο πρώην παίκτης της ομάδας, Γιάννης Μανιάτης ανέλαβε επικεφαλής του ποδοσφαιρικού τμήματος της ομάδας και ο γνωστός οπαδός του συλλόγου, Λεωνίδας Κουτσόπουλος ενημέρωσε ότι θα στηρίξει την προσπάθειά του.

Ο διάσημος σεφ “ανέβασε” στο instagram μία φωτογραφία του από την παιδική του ηλικία, όπου αυτός κι ο αδερφός του φορούν φανέλες του Πανιωνίου κι έστειλε το μήνυμα: “Πανιώνιος στα “εύκολα “Πανιωναρα στα δύσκολα.”

Η ανάρτηση του Λεωνίδα Κουτσόπουλου

“Γεννοφάσκια” Πανιώνιοι στο σπίτι. Τώρα στα δύσκολα ο Γιάννης Μανιάτης ξεκινάει μια πρωτοβουλία και ο “Θείος” θα είναι δίπλα του αλλά και στους υπόλοιπους που συμμετέχουν για να βοηθήσουμε ο καθένας με τον τρόπο του και τις δυνατότητες του.

Υγ1 ο όμιλος στον οποίον θα αγωνιστεί ο Πανιώνιος στην Γ εθνική έχει και ομάδες όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη. Αυτό δεν είναι όμιλος αυτό είναι 5ημερη της ΔΑΠ. 

Υγ2 αυτό το γλυκύτατο παιδάκι δεξιά είμαι εγώ και αριστερά αυτή η “ξινή μιζέρια” ο αδερφός μου. “

Υγ3 κόμμα αλλάζεις, ομάδα δεν αλλάζεις. 

Υγ4 Πανιώνιος στα “εύκολα “Πανιωναρα στα δύσκολα.”

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση