Champions League: Ραντεβού με την ιστορία για τον ΠΑΟΚ - Ο κρίσιμος αγώνας για την πρόκριση στους ομίλους

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 15:02 Champions League: Ραντεβού με την ιστορία για τον ΠΑΟΚ - Ο κρίσιμος αγώνας για την πρόκριση στους ομίλους (φωτο Intime)

Η ώρα του μεγάλου αγώνα για την πρόκριση στους ομίλους του Champions League έφτασε για τον ΠΑΟΚ.

Για την πρόκρισή του για πρώτη φορά στην ιστορία του στους ομίλους του Champions League, θα αγωνιστεί ο ΠΑΟΚ κόντρα στην ρωσική Κρασνοντάρ στην Θεσσαλονίκη στο γήπεδο της Τούμπας στον επαναληπτικό αγώνα για τα playoffs του Champions League. Ο ΠΑΟΚ κυνηγά μόνο νίκη για να προκριθεί απευθείας ή μέσω παράτασης ή πέναλτι για να προκριθεί στην επόμενη φάση καθώς στον πρώτο αγώνα η ομάδα της Θεσσαλονίκης είχε ηττηθεί με 2-1 στην Ρωσία.

Ο Άμπελ Φερέιρα έχοντας ολοκληρώσει και τους σχεδιασμούς του αντιμετωπίζει κάποια διλήμματα στο αν θα ξεκινήσει με σέντερ φορ τον νεοαποκτηθέντα αλλά όχι ακόμα ενσωματωμένο στην ομάδα ιδανικά Αντόνιο Τσολάκ ή θα χρησιμοποιήσει εξαρχής τον Πολωνό Κριστόφ Σφιντέρσκι. Ερωτηματικό αποτελεί η θέση του δεξιού πλαγίου φουλ Μπακ, αν δηλαδή σε αυτήν τη θέση θα χρησιμοποιηθεί ο νεαρός Σενεγαλέζος Μουσά Ουαγκέ ή ο εμπειρότερος αλλά ηλικιακά μεγαλύτερος Άνχελ Κρέσπο.

"Λαβωμένοι" οι Ρώσοι

Η ρωσική ομάδα είναι επίσης αναγκασμένη να κάνει κάποιες αλλαγές καθώς ο Βάντερσον ένας πολύτιμος ποδοσφαιριστής στη μεσοεπιθετική γραμμή δεν ήρθε λόγω τραυματισμού ενώ είναι πιθανό να χρησιμοποιηθεί εξαρχής ο αρχηγός Μαρτίνοβιτς που άλλωστε αγωνίστηκε και στο παιχνίδι εναντίον της Χίμκι το προηγούμενο Σάββατο.Ένα ερωτηματικό για την ρωσική ομάδα αποτελεί και ο σουηδός επιθετικός Μάρκους Μπεργκ ο οποίος αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα τραυματισμού και εφόσον δεν μπορεί να ξεκινήσει στην θέση του θα παίξει ο Σουλεϊμάνοφ.

Διαιτητής της αναμέτρησης είναι ο φημισμένος Ιταλός Ντάνιελε Ορσάτο ο οποίος σφύριξε πριν από μερικές εβδομάδες τον τελικό του Champions League ανάμεσα στην Μπάγερν και την Παρί Σεν Ζερμέν. Ο ίδιος διαιτητής είχε διευθύνει την αναμέτρηση του ΠΑΟΚ με την Ρουμπίν Καζάν που είχε λήξει το 2011 ισόπαλη με σκορ 1-1. Το παιχνίδι θα γίνει χωρίς την παρουσία θεατών και θα μεταδοθεί ζωντανά από το Cosmotesports 1.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση