ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Στα “αστέρια” δεν πάνε! Αποκλεισμός στην Τούμπα και… Europa League

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2020 23:53 ΠΑΟΚ – Κράσνονταρ: Στα “αστέρια” δεν πάνε! Αποκλεισμός στην Τούμπα και… Europa League

Δεν τα κατάφερε ούτε αυτή τη φορά. Ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε μέσα στην Τούμπα από την Κράσνονταρ με το ίδιο σκορ που ηττήθηκε στη Ρωσία (2-1) και είπε και πάλι ¨αντίο” στους ομίλους του Champions League. Με αυτογκόλ προηγήθηκαν οι φιλοξενούμενοι – Και τα τρία γκολ μπήκαν σε διάστημα 5 λεπτών στο δεύτερο ημίχρονο. Στους ομίλους του Europa League συνεχίζουν οι Θεσσαλονικείς.

Τα.. αστέρια του Champions League αποδείχθηκαν για μια ακόμα φορά ένα άπιαστο όνειρο για τον ΠΑΟΚ. Οι Θεσσαλονικείς ηττήθηκαν μέσα στην Τούμπα με 2-1 από την Κράσνονταρ (όπως και στη Ρωσία με το ίδιο σκορ) και θα συνεχίσουν στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στους ομίλους του Europa League.

Από τα πρώτα λεπτά του αγώνα ο ΠΑΟΚ είχε την κατοχή της μπάλας και πίεσε για να φτιάξει ευκαιρία στα καρέ της Κράσνονταρ, χωρίς όμως να τα καταφέρει. Οι Ρώσοι είχαν αμυντικό ρόλο και μεγάλη δυσκολία να περάσουν τη σέντρα. Αν και έδειξαν “σφυγμό” μετά το δεκάλεπτο, στο 16′ είδαν τον Σαφόνοφ να διώχνει πολύ δύσκολα το διαγώνιο σουτ του Ζίφκοβιτς, στη πρώτη μεγάλη φάση του ματς.

Η Κράσνοντας έδειξε να “πατάει” καλά στη συνέχεια, χωρίς όμως να φτιάξει κάποια σημαντική φάση στα καρέ του ΠΑΟΚ. Ο “δικέφαλος του Βορρά” είχε πρόβλημα τις στιγμές που επιτέθηκε από τα δεξιά (η παρουσία του Κρέσπο τον επηρέασε σημαντικά). Ο αμυντικός των Θεσσαλονικέων ήταν όμως αυτός που έχασε τη μεγαλύτερη φάση του πρώτου μέρους, με την κεφαλιά του -λίγο έξω από τη μικρή περιοχή- να στέλνει την μπάλα πάνω στον Σαφόνοφ.

Ο ΠΑΟΚ έπρεπε να γίνει πιο απειλητικός στην επανάληψη, αφού χρειαζόταν το γκολ. Στο 56′ ο Βαρέλα πήδηξε για την κεφαλιά σε εκτέλεση κόρνερ και έστειλε την μπάλα για λίγο άουτ, βρίσκοντας την με τον ώμο! Ακολούθησαν αλλαγές από τους δυο προπονητές, με τον Φερέιρα να ενισχύει την ομάδα του με τους Τσόλακ και Ουαγκέ, βγάζοντας Πέλκα και Κρέσπο.

Το ματς απέκτησε πολύ καλό ρυθμό, με τον ΠΑΟΚ να κλείνει την Κράσνονταρ στα καρέ της και τους Ρώσουν να ψάχνουν μια “φαρμακερή” αντεπίθεση. Κόντρα στη ροή του αγώνα όμως (73′) οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με το απίστευτο αυτογκόλ (με τακουνάκι) του Μιχαηλίδη. Ο Ελ Καντουρί έδωσε ελπίδες στους Θεσσαλονικείς στο 77′, κάνοντας το 1-1 με κοντινή κεφαλιά, αλλά στο επόμενο λεπτό οι Ρώσοι έφτασαν σε σκορ πρόκρισης. Το σουτ του Βιλένα έστειλε την μπάλα στο δοκάρι και ο Καμπελά πήρε το “ριμπάουντ” και έκανε το 1-2 σε άδεια εστία.

Χωρίς να έχει πλέον… ψυχολογία, ο ΠΑΟΚ ηττήθηκε και στο δεύτερο ματς από την Κράσνονταρ κι έτσι θα συνεχίσει στην Ευρώπη, συμμετέχοντας στους ομίλους του Europa League.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση