Εθνική Ελλάδας: Έμειναν εκτός Τσιμίκας και Σιόβας – Επιστρέφει ο Τζαβέλλας

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 18:37 Εθνική Ελλάδας: Έμειναν εκτός Τσιμίκας και Σιόβας – Επιστρέφει ο Τζαβέλλας

Οι κλήσεις του Τζον Φαν’τ Σιπ για τα ματς της Εθνικής Ελλάδας με Μολδαβία και Κόσοβο στο Nations League, αλλά και για το φιλικό με Αυστρία.

Ο κ. Τζον Φαν’τ Σιπ απηύθυνε πρόσκληση σε 26 ποδοσφαιριστές για τους αγώνες της Εθνικής Ελλάδας με την Αυστρία στις 7/10 (Κλάγκενφουρτ, 21:30 – φιλικός), τη Μολδαβία (11/10, ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League) και το Κόσοβο (14/10, ΟΑΚΑ, 21:45 – Nations League).

Στην εθνική Ελλάδας δεν θα βρεθεί ο Κώστας Τσιμίκας ο οποίος έχει υποστεί θλάση στον δικέφαλο στο τελευταίο ματς της Λίβερπουλ. Εκτός έμεινε και ο Δημήτρης Σιόβας, κάτι άλλωστε που είχε κάνει γνωστό ο ίδιος ο ομοσπονδιακός τεχνικός.

Στις κλήσεις της Εθνικής Ελλάδας μπήκε για πρώτη φορά μετά από δυο χρόνια ο Γιώργος Τζαβέλλας, ενώ επιστρέφουν στη “Γαλανόλευκη” οι Παντελής Χατζηδιάκος και Οδυσσέας Βλαχοδήμος.

Η αποστολή της Εθνικής Ελλάδας

Διούδης, Βλαχοδήμος, Μπάρκας, Μπακάκης, Ρότα, Σβάρνας, Λαμπρόπουλος, Χατζηδιάκος, Μιχαηλίδης, Τζαβέλλας, Γιαννούλης, Κυριακόπουλος, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχαλάκης, Λυκογιάννης, Μασούρας, Λημνιός, Πέλκας, Μπακασέτας, Τζόλης, Φούντας, Μάνταλος, Κουλούρης, Φορτούνης, Παυλίδης.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση