“Σίφουνας” ο Τσιτσιπάς! Εύκολη πρόκριση στους “32” του Roland Garros (video)

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 01 Οκτωβρίου 2020 19:42 “Σίφουνας” ο Τσιτσιπάς! Εύκολη πρόκριση στους “32” του Roland Garros (video)

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς έκανε… πλάκα κόντρα στον Κουέβας στο δεύτερο γύρο του Roland Garros και προκρίθηκε σαν “σίφουνας” στον τρίτο γύρο του γαλλικού Γκραν Σλαμ, μετά τη νίκη με 3-0.

Ο κορυφαίος Έλληνας τενίστας εμφανίστηκε βελτιωμένος μετά το “θρίλερ” του πρώτου αγώνα με τον Μουνάρ και ξέσπασε… στον Ουρουγουανό Πάμπλο Κουέβας, τον οποίο νίκησε εύκολα στα τρία σετ, με 6-1, 6-4, 6-2.

Επόμενος αντίπαλός του στη φάση των «32» (γ΄ γύρος) θα είναι ο νικητής της αναμέτρησης Αλιάζ Μπέντενε (Σλοβενία) – Νίκολα Μιλόγεβιτς (Σερβία). Ο Στέφανος δεν άφησε κανέναν περιθώριο στον αντίπαλό του να αμφισβητήσει την κυριαρχία του και κατέκτησε άνετα το 1ο σετ, μέσα σε μόλις 23 λεπτά, με το εμφατικό 6-1.

Στο 2ο σετ ο Έλληνας πρωταθλητής ξεκίνησε με μπρέικ και προηγούμενος με 2-0, αλλά κάπου εκεί ο Κουέβας… ξύπνησε και το σκορ έγινε 3-3, αλλά όπλο τη συγκέντρωσή του ο Τσιτσιπάς τέλειωσε το σετ με 6-4 και το 2-0 στα σετ έμοιαζε αδύνατο να αλλάξει, με το 3ο να είναι τυπική διαδικασία και το 6-2 να έρχεται φυσιολογικά και να επισφραγίζει το 3-0 και την πρόκριση στους “32”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση