Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Πήρε διπλό ο Άρης μέσα στον Παναθηναϊκό

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 04 Οκτωβρίου 2020 18:52 Πήρε διπλό ο Άρης μέσα στον Παναθηναϊκό

Σε… ελεύθερη πρώτη το “τριφύλλι” - Αήττητοι οι Θεσσαλονικείς.

Την αήττητη πορεία του στη φετινή Superleague συνέχισε ο Άρης. Η ομάδα του Άκη Μάτζιου πέρασε αλώβητη κι από το ΟΑΚΑ, επικρατώντας του Παναθηναϊκού 1-0, για την τέταρτη αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Με γκολ του Μαντσίνι στο 25ο λεπτό, ο Άρης επικράτησε με 1-0 του Παναθηναϊκού στο ΟΑΚΑ, παραμένοντας αήττητος (σ.σ. τρεις νίκες και μία ισοπαλία) στο πρωτάθλημα και “βυθίζοντας”, παράλληλα, στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας το “τριφύλλι”, το οποίο έχει μόλις έναν βαθμό σε τρεις αγωνιστικές.

Οι Θεσσαλονικείς ήταν καλύτεροι στο πρώτο μέρος, στο δεύτερο ημίχρονο οι «πράσινοι» βελτίωσαν την εικόνα τους, ειδικά μετά και την είσοδο του Μακέντα, ο οποίος είχε και δοκάρι στο 82’, ενώ σπατάλησαν κι άλλες ευκαιρίες για να «σώσουν» τον βαθμό.

Να σημειωθεί ότι αυτό ήταν το πρώτο “διπλό” για τον Άρη στο ΟΑΚΑ μετά από 13 χρόνια!

Δύσκολα τα πράγματα για τον Ντάνι Πογιάτος, ο οποίος είδε σ’ ακόμα ένα παιχνίδι τους παίκτες να πραγματοποιούν κακή εμφάνιση.

Ο αγώνας:

Ο Άρης ήταν ανώτερος στο πρώτο ημίχρονο και πιο απειλητικός στις αντεπιθέσεις του, μολονότι οι «πράσινοι» είχαν την κατοχή της μπάλας.

Οι Θεσσαλονικείς απείλησαν στο 18′ με τον Μαντσίνι, ο οποίος πλάσαρε πάνω από τα δοκάρια, αν και βρέθηκε ανενόχλητος μέσα στην περιοχή. Τη δεύτερη φορά,  ο άσος του Άρη, όμως, δεν λάθεψε. Στο 25′, ο Μαντσίνι δεν… συγχώρεσε τη νέα αδράνεια στο κέντρο άμυνας των «πράσινων» και μετά την ασίστ του Ματίγια, πέρασε και τον Διούδη κι «έγραψε» το 1-0 για τον ‘Αρη.

Οι Θεσσαλονικείς λίγο έλειψε να διπλασιάσουν τα τέρματα τους με σουτ του Γκάμα στο 35′, το οποίο έδιωξε δύσκολα ο Διούδης, ενώ από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός δημιούργησε μόνο μία καλή φάση στο παιχνίδι.

Οι “πράσινοι” έχασαν την καλύτερη ευκαιρία τους στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, όταν σε σουτ του Βέλεθ (από κόρνερ του Αϊτόρ), ο Δεληζήσης έδιωξε τη μπάλα πάνω στη γραμμή.

Στο δεύτερο ημίχρονο, ο ‘Αρης περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, δίνοντας γήπεδο στον Παναθηναϊκό. Οι “πράσινοι” πίεσαν για το γκολ της ισοφάρισης, αλλά έχασαν όλες τις ευκαιρίες που είχαν.

Στο 67′ ο Αϊτόρ… κατάφερε από τα δύο μέτρα να στείλει τη μπάλα άουτ σε γύρισμα του Χατζηγιοβάνη, ενώ στο 78′ το σουτ του Μακέντα κατέληξε στο οριζόντιο δοκάρι κι άουτ.

Το 0-1 έμεινε μέχρι το φινάλε, με τον Άρη να φεύγει με το “διπλό” από το ΟΑΚΑ, έπειτα από 13 χρόνια.