Δείτε τα highlights της μεγάλης νίκης του Τσιτσιπά στα προημιτελικά - ΒΙΝΤΕΟ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 05 Οκτωβρίου 2020 21:08 Δείτε τα highlights της μεγάλης νίκης του Τσιτσιπά στα προημιτελικά - ΒΙΝΤΕΟ

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς εξασφάλισε για πρώτη φορά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Roland Garros. Μπροστά του θα βρεθεί ένας… πρόσφατος αντίπαλός του, ο 23χρονος Ρώσος Ρούμπλεφ.

Συνεχίζει… χωρίς φρένα στο Roland Garros ο Στέφανος Τσιτσιπάς. Ο Έλληνας πρωταθλητής πήρε την παρθενική του πρόκριση στα προημιτελικά του γαλλικού Open, του Βούλγαρου Γκριγκόρ Ντιμιτρόφ με 6-3, 7-6(9), 6-2

Ο Τσιτσιπάς εξασφάλισε για πρώτη φορά την πρόκρισή του στα προημιτελικά του Roland Garros, ενώ θα βρεθεί για δεύτερη φορά στους «8» ενός Grand Slam, μετά το Australian Open του 2019.

Τα highlights της νίκης του Τσιτσιπά

Τα γαλλικά, η μάσκα και η...αποθέωση!

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς γνώρισε την αποθέωση από το γαλλικό κοινό αφού μίλησε στη γλώσσα τους, ενώ...ενημέρωσε και τον κόσμο πώς θα βρει την πολύ επιτυχημένη μάσκα με τον mini εαυτό του...

Απρόβλεπτος ο Ντιμιτρόφ, εφάρμοσα την τακτική μου

Οι δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τη νίκη του απέναντι στον Ντιμιτρόφ και τον τρόπο που αυτή ήρθε.

Μπροστά του θα βρεθεί ένας… πρόσφατος αντίπαλος του, ο 23χρονος Ρούμπλεφ. Λίγο νωρίτερα, ο Ρώσος είχε ολοκληρώσει μια σπουδαία νίκη με 6-7(4), 7-5, 6-4, 7-6(3) επί του μαχητικού Μάρτον Φούτσοβιτς και έτσι θα αντιμετωπίσει ξανά τον Τσιτσιπά, λίγες ημέρες μετά τη συγκλονιστική νίκη του στον τελικό του Αμβούργου.

Στο ξεκίνημα της σεζόν, ο 23χρονος Ρούμπλεφ είχε κατακτήσει δύο τίτλους (σε Αδελαϊδα και Ντόχα), πριν διακοπούν οι αγώνες λόγω της πανδημίας, ενώ πέρυσι είχε αποκλείσει τον Έλληνα τενίστα στον 1ο γύρο του US Open.

Αντιθέτως, ο Τσιτσιπάς τον είχε νικήσει στον ημιτελικό του Next Gen ATP Finals το 2018, στο δρόμο για την κατάκτηση του τίτλου.

Ο Ρούμπλεφ προκρίθηκε για 3η φορά στην καριέρα του σε έναν προημιτελικό Grand Slam διοργάνωσης, 2ο συνεχόμενο, μετά τον προημιτελικό στο US Open.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση