Roland Garros: Το "παζλ" των προημιτελικών - Πότε αγωνίζεται ο Τσιτσιπάς

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 10:06 Roland Garros: Το "παζλ" των προημιτελικών - Πότε αγωνίζεται ο Τσιτσιπάς

Ο Στέφανος Τστσιπάς βρίσκεται για πρώτη φορά στην καριέρα του στα προημιτελικά του Roland Garros και δεύτερη στην 8άδα Grand Slam. Μπροστά του ο Αντρέι Ρούμπλεφ – Το πρόγραμμα των αγώνων μέχρι τον τελικό του γαλλικού Open.

Με τον Στέφανο Τσιτσιπά να βρίσκεται στα προημιτελικά, συμπληρώθηκε η «8αδα» του Roland Garros. Ο Έλληνας πρωταθλητής θα αντιμετωπίσει τον Αντρέι Ρούμπλεφ, στη… διαδρομή του προς τον τελικό και σε περίπτωση που επικρατήσει θα αγωνιστεί απέναντι στο νικητή της αναμέτρησης Τζόκοβιτς- Κορένιο Μπούστα.

Στο πάνω μέρος του ταμπλό θα διεξαχθούν οι αναμετρήσεις Σβάρτσμαν – Τιμ και Σίνερ – Ναδάλ. Οι δύο ημιτελικοί θα πραγματοποιηθούν την Παρασκευή, ενώ ο τελικός θα γίνει την Κυριακή.

Στο σημερινό (06.10.2020) πρόγραμμα και στις 16:00 περίπου το απόγευμα, ο Ντομινίκ Τιμ θα διεκδικήσει την είσοδό του στα ημιτελικά για 5η διαδοχική χρονιά, απέναντι στον φορμαρισμένο Ντιέγκο Σβάρτσμαν. Θα ακολουθήσει μια αναμέτρηση για το τουρνουά των γυναικών και μετά το τέλος της θα έχουμε τον αγώνα του κατόχου 12 R9oland Garros, Ράφα Ναδάλ, κόντρα στον Γιανίκ Σίνερ.

Ο Ράφα Ναδάλ παίζει σήμερα τον 100ο αγώνα του στο Roland Garros, με την πεποίθηση ότι είναι έτοιμος να προσθέσει τη 98η νίκη του και να φτάσει στους ημιτελικούς, συνεχίζοντας την προσπάθεια για να κερδίσει το 13ο τρόπαιο στο Roland Garros. Το πρώτο ήρθε το 2005, όντας 19 ετών, στην ίδια ηλικία με τον Γιανίκ Σίνερ, πρωτάρη στον 4ο γύρο του τουρνουά, που θα αντιμετωπίσει σήμερα στον προημιτελικό.

Το πρόγραμμα των ημιτελικών

Τρίτη 06/10

Σβάρτσμαν – Τιμ

Σίνερ – Ναδάλ

Τετάρτη 07/10

Ρούμπλεφ – Τσιτσιπάς

Τζόκοβιτς – Καρένιο Μπούστα

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση