Πέλκας: Ο λόγος που άφησε τον ΠΑΟΚ και ο… ρόλος του Μπακασέτα

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2020 10:26 Πέλκας: Ο λόγος που άφησε τον ΠΑΟΚ και ο… ρόλος του Μπακασέτα

Ο Δημήτρης Πέλκας είναι πλέον παίκτης της Φενέρμπαχτσε. Το… παρασκήνιο της μετεγγραφής του Έλληνα μεσοεπιθετικού και ο ρόλος που φέρεται να έπαιξε ο Τάσος Μπακασέτας με τις “αλμυρές” του απαιτήσεις.

Αποχαιρέτησε την αγαπημένη του ομάδα και πλέον θα παίζει με τα χρώματα της Φενέρμπαχτσε. Ο Δημήτρης Πέλκας άφησε τον ΠΑΟΚ, με τα δημοσιεύματα από Ελλάδα και Τουρκία να αναφέρονται σε αυτή την μετεγγραφή.

Ο ΠΑΟΚ θα βάλει στα ταμεία του ένα ποσό κοντά στο 1,4 εκατ. ευρώ, ενώ ο Πέλκας θα πάρει 1,4 εκατ. ευρώ το χρόνο (υπέγραψε για 3+1 χρόνια).

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Live Sport” ο ΠΑΟΚ είπε το “ναι” στην τελευταία προσφορά των Τούρκων, μετρώντας το γεγονός πως ο παίκτης είχε πιεστεί… ιδιαίτερα την τελευταία διετία. Το “πράσινο φως” άναψε όταν ο Όλαφ Ρέμπε και ο Άμπελ Φερέιρα βρήκαν τον αντικαταστάτη του Πέλκα στο πρόσωπο του Τόμας Μουργκ.

Την ίδια στιγμή, η τουρκική “Fanatic” τονίζει πως η Φενέρμπαχτσε κατέληξε στον Πέλκα, αφού δεν προχώρησε η μετεγγραφή του Τάσου Μπακασέτα.

Σύμφωνα με όσα προκύπτουν, η Αλάνιασπορ αξίωνε περίπου 3 εκατομμύρια ευρώ για τον Έλληνα μεσοεπιθετικό, ενώ ο Μπακασέτας ζητούσε γύρω στα 1.8 εκατομμύρια ευρώ ετήσιες απολαβές.

«Η Φενέρμπαχτσέ, που δε μπόρεσε να φτάσει σε συμφωνία με την Αλάνιασπορ για την περίπτωση του Μπακασέτα, άμεσα στράφηκε προς την Ελλάδα. Ο μεσοεπιθετικός του ΠΑΟΚ, Δημήτρης Πέλκας, που είναι γνώριμος στον προπονητή Ερόλ Μπουλούτ, δέχτηκε επίσημη πρόταση. Ο Πέλκας αποδέχτηκε την προσφορά της Φενέρμπαχτσέ επειδή δεν ήθελε να ανανεώσει το συμβόλαιο του με τον ΠΑΟΚ, το οποίο θα έληγε το 2021. Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ απάντησαν θετικά στην αρχική πρόταση των 1.6 εκατομμυρίων ευρώ» αναφέρει το ρεπορτάζ της “Fanatic”.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση