Γιαννακόπουλος: "Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την ΚΑΕ, ίσως έρθουν αλλαγές σύντομα"

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 09:15 Γιαννακόπουλος: "Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι για την ΚΑΕ, ίσως έρθουν αλλαγές σύντομα" (φωτο Intime)

Ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος παραχώρησε συνέντευξη στην οποία μίλησε για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός, αποκαλύπτοντας πως υπάρχουν ήδη σοβαρές προτάσεις για την αγορά της.

Την σοβαρή πιθανότητα να υπάρξουν αλλαγές στο ιδιοκτησιακό καθεστώς της ΚΑΕ Παναθηναϊκός πριν φύγει το 2020 επεσήμανε, μεταξύ άλλων, ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος, που μετά από μήνες άνοιξε τα… χαρτιά του μιλώντας στην τηλεοπτική εκπομπή “Tik Talk” του “Alpha”.

Όσα είπε ο Δημήτρης Γιαννακόπουλος για την ΚΑΕ Παναθηναϊκός

“Όταν αποφάσισαν ο πατέρας μου κι ο θείος μου να σταματήσουν, ήταν υποχρέωσή μου να ασχοληθώ με την ομάδα. Ζήσαμε συγκινήσεις έντονες, αλλά ήταν ένας κύκλος που έπρεπε να κλείσει. Στον Παναθηναϊκό ένιωθα μόνος, είναι δύσκολο να βάζεις τόσα χρήματα. Ενδεχομένως να μη μπορούσα κιόλας να βάζω τόσα χρήματα σε τέτοιες εποχές. Το οικονομικό είναι το ένα κομμάτι, το άλλο είναι ότι ένιωθα μόνος. Ασχολιόμουν με την Ευρωλίγκα, με τη διαιτησία, με τον Ολυμπιακό, πάλευα μόνος μου.

Για την ΚΑΕ, γίνονται συζητήσεις. Υπάρχουν ενδιαφερόμενοι, θα μου επιτρέψετε να μη μπω σε λεπτομέρειες. Ίσως να έχουμε κάποια αλλαγή μέσα στο 2020, μέσα στο 2021. Στα 45 μου έχω μάθει ότι ποτέ δεν πρέπει να λες ποτέ, αυτή τη στιγμή όμως δεν υπάρχει σκέψη για επιστροφή μου. Δυστυχώς τα έσοδα στη EuroLeague είναι πενιχρά και αναγκαστικά πρέπει να βάζεις κάθε χρόνο χρήματα. Διαμαντίδης και Αλβέρτης είναι σημαίες, έχουν ζήσει τα πάντα στον Παναθηναϊκό, είμαι βέβαιος ότι θα πετύχουν στο έργο τους. Ποτέ δεν μπήκαμε στη διαδικασία να μετράμε χρήματα, κάποια στιγμή όμως ο Μιχάλης Γεωργαντής μου είπε ότι έχουμε βάλει από την τσέπη μας 450 εκατομμύρια”.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση