Roland Garros: Το εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Τσιτσιπά - "Ξέρει να χειρίζεται την πίεση" (video)

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 09 Οκτωβρίου 2020 16:04 Roland Garros: Το εντυπωσιακό αφιέρωμα στον Τσιτσιπά - "Ξέρει να χειρίζεται την πίεση" (video)

Η διοργανώτρια αρχή του Roland Garros ετοίμασε ένα πολύ όμορφο αφιέρωμα στην πορεία του Στέφανου Τσιτσιπά στη διοργάνωση, το οποίος δημοσίευσαν λίγες ώρες πριν τον μεγάλο ημιτελικό του Έλληνα πρωταθλητή με τον κορυφαίο τενίστα στον κόσμο, Νόβακ Τζόκοβιτς.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς αντιμετωπίζει σήμερα (9/10, 18:00, LIVE από το Newsit.gr, ΕΡΤ Sports) το Νο.1 της παγκόσμιας κατάταξης, Νόβακ Τζόκοβιτς με έπαθλο μία θέση στον μεγάλο τελικό του Rolland Garros και οι διοργανωτές του ετοίμασαν έναν ιδιαίτερο αφιέρωμα, στο οποίο προβάλλονται οι καλύτερες στιγμές του στη διοργάνωση και συνοδεύονται από διάφορες πληροφορίες για την καριέρα του.

Στο video αναφέρονται συγκεκριμένα τα παρακάτω:

“Στα 22 του χρόνια βρίσκεται στο Νο6 της παγκόσμιας κατάταξης, υψηλότερη που έχει φτάσει ποτέ Έλληνας τενίστας. Ο Στέφανος ξέρει να χειρίζεται την πίεση. Είναι από τους ελάχιστους τενίστες που έχει προπονητή τον πατέρα του, Απόστολο που είναι πρώην ποδοσφαιριστής. Είναι σπάνιο ο προπονητής ενός τοπ τενίστα, να μην έχει προηγούμενη αγωνιστική εμπειρία στο ATP Tour.

Ο Στέφανος θα αγωνιστεί για πρώτη φορά στα ημιτελικά του Γαλλικού Όπεν, έχοντας χάσει δύο σετ στην πορεία του μέχρι τους “4”, ελπίζοντας να πανηγυρίσει τον πρώτο του Grand Slam τίτλο. Θα μπορέσει η ομάδα του να του δώσει την προοπτική να φτάσει μέχρι το τέλος;”

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση