Ο Τζόκοβιτς έβγαλε το… καπέλο στον Στέφανο! “Εξαιρετικός παίκτης”

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 10 Οκτωβρίου 2020 00:39 Ο Τζόκοβιτς έβγαλε το… καπέλο στον Στέφανο! “Εξαιρετικός παίκτης”

“Μέλι” έσταξε ο Νόβακ Τζόκοβιτς για τον Στέφανο Τσιτσιπά, στις δηλώσεις του μετά το τέλος του ημιτελικού του Roland Garros, που τον βρήκε νικητή.

Ο Στέφανος Τσιτσιπάς επέστρεψε από την «κόλαση» του 2-0, ισοφάρισε σε 2-2 τον Νόβακ Τζόκοβιτς, αλλά τελικά έμεινε εκτός τελικού Roland Garros, χάνοντας με 3-2.

Ο Τζόκοβιτς είχε μόνο καλά λόγια για τον Τσιτσιπά, μετά το τέλος της πολύωρης αναμέτρησης. «Συγχαρητήρια στον Στέφανο. Είναι κρίμα για τον ίδιο. Στο τέλος ήταν πολύ κουρασμένος μετά από 4 ώρες μάχης στο τένις. Είναι ένας εξαιρετικός παίκτης. Ελπίζω να συνεχίσει σε μία θετική κατεύθυνση» ανέφερε ο “Νόλε”.

Για το τι έκανε μετά το 2-2: ««Έπρεπε να μείνω ήρεμος αλλά προφανώς περνούσαν άλλα πράγματα από το μυαλό μου, Σκέφτηκα όταν έχασα το τρίτο σετ, πνευματικά έμεινα εκεί, προσπάθησα να παίξω καλά, στο τέταρτο σετ έμεινα σταθερός σε ένα σημαντικό σημείο και τελικά κέρδισα»

Για τον τελικό με τον Ναδάλ: «Αυτή την στιγμή πρέπει να παίξω το καλύτερό μου τενίς. Είναι η μεγαλύτερή μου πρόκληση στο τένις να κερδίσω τον Ναδάλ στον Roland Garros. Είμαι πολύ χαρούμενος που θα παίξω στον τελικό».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση