ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πάει για το νέο έτος το ντέρμπι της Τούμπας

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 13 Οκτωβρίου 2020 12:51 ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Πάει για το νέο έτος το ντέρμπι της Τούμπας

Όλα δείχνουν ότι το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός (δεν θα πραγματοποιηθεί με τις υπόλοιπες αναμετρήσεις της 6ης αγωνιστικής της Superleague) θα κάνει “σέντρα” με την έλευση του νέου έτους.

Η Superleague ανακοίνωσε και επίσημα την αναβολή του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός για την 6η αγωνιστική του πρωταθλήματος, χωρίς όμως να δηλώσει νέα ημερομηνία για το ντέρμπι της Τούμπας (όρισε τους αγώνες μέχρι τη 2η αγωνιστική του δεύτερου γύρου του πρωταθλήματος, δηλαδή στις 6 Ιανουαρίου).

Μέχρι τα Χριστούγεννα δεν υπάρχει διαθέσιμη ημερομηνία για τη συγκεκριμένη αναμέτρηση, ενώ ο Ολυμπιακός πρέπει να δώσει και ντέρμπι στην έδρα της ΑΕΚ στις 16 Δεκεμβρίου (είχε αναβληθεί η αναμέτρηση της 1ης αγωνιστικής λόγω του της “μάχης” των δυο ομάδων στον τελικό Κυπέλλου).

Το ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αναμένεται να “μπει” μέσα στον Ιανουάριο, κάτι που πιθανότατα θα κριθεί και από τις ημερομηνίες που θα ορίσει η ΕΠΟ για τη φάση των “16” του Κυπέλλου Ελλάδας.

Σύμφωνα με σχετική αναφορά του “Κόκκινου Πρωταθλητή”, το ντέρμπι στην Τούμπα θα διεξαχθεί κοντά στις 20 Ιανουαρίου, ημέρα Τετάρτη, που υπάρχει κενό.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση