Μπαρτσελόνα: Έρχεται νέο “ψαλίδι” μισθών σε παίκτες και υπαλλήλους

Δημοσιεύτηκε: Πέμπτη, 15 Οκτωβρίου 2020 11:30 Μπαρτσελόνα: Έρχεται νέο “ψαλίδι” μισθών σε παίκτες και υπαλλήλους ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκονται σε κακό σημείο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και οι περικοπές σε μισθούς φαίνεται πως είναι μονόδρομος!

“Κραδασμούς” στο εσωτερικό της Μπαρτσελόνα αναμένεται να προκαλέσει η πρόθεση της διοίκησης των Καταλανών να περικόψει κι άλλο τους μισθούς των παικτών και των εργαζόμενων.

Σύμφωνα με το ραδιοφωνικό σταθμό «SER Catalunya», τα οικονομικά της Μπαρτσελόνα φαίνεται πως βρίσκονται σε κακό σημείο, λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και η διοίκηση θα συζητήσει για τις νέες περικοπές, αλλά αν δεν επέλθει συμφωνία, τότε θα προχωρήσει μονομερώς στη μείωση των μισθών.

Οι επαφές με παίκτες και εργαζόμενους θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα και θα πρέπει να ολοκληρωθούν στις 5 Νοεμβρίου. Δημοσιεύματα κάνουν λόγο για περικοπές της τάξεως του 30%.

Σύμφωνα με όσα αναφέρονται από την Ισπανία, οι πρώτες αντιδράσεις από πλευράς των υπαλλήλων γραφείου του συλλόγου (πάνω από 500) είναι έντονες. Τα συγκεκριμένα άτομα θεωρούν άδικο να υποστούν μείωση, την ώρα που οι μισθοί δεν φτάνουν καν το 3% του συνολικού προϋπολογισμού της Μπαρτσελόνα, που αγγίζει τα 800 εκατομμύρια.

Πηγή: Newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση