Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Νίκη κορυφής με το… ζόρι για τους “κίτρινους” (HIGHLIGHTS)

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 17 Οκτωβρίου 2020 21:01 Άρης – Απόλλων Σμύρνης: Νίκη κορυφής με το… ζόρι για τους “κίτρινους” (HIGHLIGHTS)

Ο Άρης επικράτησε δύσκολα του Απόλλωνα Σμύρνης με 1-0, για να συνεχίσει έστω κι έτσι, την “ξέφρενη” πορεία του στην κορυφή της βαθμολογίας της Superleague, έχοντας πια τέσσερις νίκες και μία ισοπαλία σε πέντε παιχνίδια.

Οι “κίτρινοι” προηγήθηκαν σε μία από τις ελάχιστες ευκαιρίες τους στο ματς και χρειάστηκαν το VAR για να γλιτώσουν την ισοφάριση, αλλά κι ένα πέναλτι στο τέλος, ώστε να πανηγυρίσουν ένα ακόμη “τρίποντο” στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Άρης νίκησε έτσι και στην “ουδέτερη” έδρα των Ζωσιμάδων, αφού αναγκάστηκε να “ξεσπιτωθεί” από το “Βικελίδης”, για τη βελτίωση του χλοοτάπητα.

Το παιχνίδι

Ο Άρης ξεκίνησε πολύ δυνατά το παιχνίδι “πιέζοντας” ψηλά την άμυνα του Απόλλωνα, για να χάσει την πρώτη ευκαιρία στο 10′, με τον Λόπεθ να χάνει το τετ-α-τετ με τον Κότσαρη.

Οι “κίτρινοι” συνέχισαν να έχουν την υπεροχή, αλλά αντιμετώπισαν προβλήματα στη δημιουργία, με αποτέλεσμα να “απειλήσουν” ελάχιστες φορές την εστία τους φιλοξενούμενων. Σε μία από αυτές όμως στο 35′ ο Μπρούνο Γκάμα έκανε τρομερό πλασέ με το δεξί πόδι από αριστερά μέσα στην περιοχή για το 1-0 στο ματς.

Μία σπουδαία ευκαιρία είχε κι ο Απόλλων στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, με τον Χουχούμη να σουτάρει απελπιστικά πάνω από τα δοκάρια, παρότι η μπάλα έφθασε σε αυτόν στο δεύτερο δοκάρι, ενώ ήταν ανενόχλητος μπροστά από την εστία.

Ο Άρης διατήρησε έτσι το προβάδισμά του και στο δεύτερο ημίχρονο έριξε τον ρυθμό, δείχνοντας διάθεση κυρίως να μην “απειληθεί”. Παραλίγο να το πληρώσει όμως, αφού στην πρώτη σημαντική φάση των φιλοξενούμενων στο 70′ ο Σλίβκα έστειλε την μπάλα στα δίχτυα με ωραίο πλασέ από το ύψος της περιοχής. Ο διαιτητής πήγε όμως στο VAR και ακύρωσε το γκολ για οριακό οφσάιντ στην αρχή της επίθεσης.

Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται και για μία φάση στο τέλος του αγώνα, όπου ζήτησαν πέναλτι σε μαρκάρισμα του Μουνιέ μέσα στην περιοχή, αλλά ο διαιτητής εξέτασε και το VAR για να βρει τη… λύση με ένα οφσάιντ στην αρχή της φάσης.

Το 1-0 έμεινε έτσι μέχρι τέλους, με τον Άρη να πανηγυρίζει την 4η νίκη του σε πέντε παιχνίδια και να παραμένει στην κορυφή της βαθμολογίας στη Superleague. Αντίθετα ο Απόλλων Σμύρνης είχε την πρώτη απώλεια βαθμών, στο δεύτερο μόλις παιχνίδι του στη σεζόν.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση