Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ με θλάση ο Ελ Καντουρί

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 15:32 ΠΑΟΚ: Νοκ άουτ με θλάση ο Ελ Καντουρί

Επιβεβαιώθηκαν τα χειρότερα για τον Ομάρ Ελ Καντουρί, αφού ο Μαροκινός μέσος του ΠΑΟΚ υπέστη τελικά θλάση και θα μείνει εκτός προπονήσεων για περίπου δύο εβδομάδες.

Ο ΠΑΟΚ έκανε αποθεραπεία στη Νέα Μεσημβρία, μετά το ντέρμπι με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, αλλά ο Αμπέλ Φερέιρα θα πρέπει να αναπροσαρμόσει πλέον τα πλάνα του για τους επόμενους αγώνες, καθώς δεν θα έχει στη διάθεσή του τον Ελ Καντουρί.

Η ενημέρωση από την ΠΑΕ ΑΠΟΚ

“Η επόμενη μέρα είναι πάντα αφιερωμένη στην αποκατάσταση και την ανάλυση του αγώνα, είτε αυτός πήγε καλά είτε όχι. Το ματς με την ΑΕΚ ήταν καλό αγωνιστικά, αλλά όχι βαθμολογικά, δεδομένου ότι ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να μετουσιώσει σε νίκη την υπεροχή του στον αγωνιστικό χώρο.

Σε τέτοιες περιπτώσεις οι απαντήσεις δίνονται στο γήπεδο και οι συνεχόμενοι αγώνες, έστω κι αν επιφέρουν κούραση, αποτελούν και την ιδανική θεραπεία. Ο Δικέφαλος μπροστά του έχει την ευρωπαϊκή πρόκληση του Europa League και θέλει να ξεκινήσει θετικά την πορεία του στον όμιλο υποδεχόμενος την Πέμπτη (22.10, 20:00) την Ομόνοια στο γήπεδο της Τούμπας.

Οι παίκτες που βρέθηκαν στην αρχική 11άδα της μάχης του ΟΑΚΑ και… μάζεψαν αρκετά χτυπήματα από το σκληρό παιχνίδι των αντιπάλων ακολούθησαν πρόγραμμα αποθεραπείας και αποκατάστασης στο γυμναστήριο και την πισίνα. Οι υπόλοιποι βγήκαν στο γήπεδο και δούλεψαν τόσο στη φυσική κατάσταση, όσο και στην τακτική, σε μία προπόνηση υψηλής έντασης.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί συνέχισε θεραπεία και πρόγραμμα στην πισίνα. Ο Μαροκινός μέσος, όπως διαπιστώθηκε από τ’ αποτελέσματα της μαγνητικής τομογραφίας, ταλαιπωρείται από μια θλάση πρώτου βαθμού στον δεξί δικέφαλο και η απουσία του από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις υπολογίζεται στις δύο εβδομάδες. Τέλος ο Χοσέ Κρέσπο έκανε ατομικό στο γήπεδο και το γυμναστήριο.

Την Τρίτη (20.10) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 17:00 στη Νέα Μεσημβρία”.

πηγή: newsit.gr