Παναθηναϊκός – Μπόλονι προς τους παίκτες: “Η λύση βρίσκεται ανάμεσα μας, θα τη βρούμε”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2020 19:09 Παναθηναϊκός – Μπόλονι προς τους παίκτες: “Η λύση βρίσκεται ανάμεσα μας, θα τη βρούμε”

Λίγες ώρες μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας του με την ΠΑΕ Παναθηναϊκός, ο Λάζλο Μπόλονι βρέθηκε στην προπόνηση του “τριφυλλιού” και είχε την πρώτη του επαφή με τους παίκτες των “πρασίνων”.

Ο Λάζλο Μπόλονι παρουσιάστηκε στους παίκτες του Παναθηναϊκού, πριν την προπόνηση της Δευτέρα (19.10.2020), δήλωσε υπερήφανος που βρίσκεται στο “τριφύλλι” και ζήτησε… πολύ δουλειά.

Πριν πάρει το λόγο ο Ρουμάνος τεχνικός, εκ μέρους της διοίκησης του “τριφυλλιού” μίλησε ο Σπύρος Βλάχος, ο οποίος καλωσόρισε το νέο προπονητή των “πρασίνων”.

«Είμαι περήφανος που είμαι στον Παναθηναϊκό, ένα σύλλογο με πολύ μεγάλη ιστορία. Ο Παναθηναϊκός είναι Παναθηναϊκός σε όποια κατάσταση και να βρίσκεται. Θέλω να σας γνωρίσω και να με γνωρίσετε καλύτερα, αλλά ένα είναι σίγουρο, πρέπει όλοι μας να δουλέψουμε πολύ. Πρέπει να βρούμε τη λύση. Η λύση βρίσκεται εδώ ανάμεσα σε εμάς. Και θα τη βρούμε, να είσαστε σίγουροι. Χθες η ομάδα ήρθε ισόπαλη σε εκτός έδρας αγώνα και αυτό μπορεί να συμβεί στο ποδόσφαιρο. Και είναι ΟΚ αρκεί να βλέπω προσπάθεια για το καλύτερο μέχρι το τέλος. Ισοφαρίσαμε στην τελευταία φάση και αυτό δείχνει ότι έχετε χαρακτήρα. Έτσι πρέπει να συνεχίσουμε» ανέφερε ο Μπόλονι.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση