Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Champions League: Χωρίς Καμαρά ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ - Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 21 Οκτωβρίου 2020 15:25 Champions League: Χωρίς Καμαρά ο Ολυμπιακός με τη Μαρσέιγ - Βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό

Ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού Μαντί Καμαρά βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό και δεν θα αγωνιστεί με τη Μαρσέιγ στο Champion League.

Εκτός μάχης από τον αγώνα με τη Μαρσέιγ για το Champion League τέθηκε ο Μαντί Καμαρά καθώς σύμφωνα με την "L' Equipe", ο ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού βρέθηκε θετικός στον κορωνοϊό.

Την είδηση έκανε γνωστή ο δημοσιογράφος της "L' Equipe", Mατιέ Γκρεγκουάρ με ανάρτησή του στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter. "Ο Μαντί Καμαρά δεν θα παίξει στο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ. Και το δεύτερο τεστ στο οποίο υπεβλήθη το πρωί της Τετάρτης ήταν θετικό όπως και αυτό της Δευτέρας. Πλήγμα για τον Ολυμπιακό", έγραψε ο δημοσιογράφος.

Έτσι ο ποδοσφαιριστής από τη Γουινέα, δεν θα είναι στην διάθεση του τεχνικού των "Ερυθρόλευκων" Πέδρο Μάρτινς, για την σημερινή πρώτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League. Ο Μάρτινς μάλιστα δεν θέλησε να κάνει γνωστά τα σχέδιά του για τον αγώνα καθώς ανέμενε τα αποτελέσματα των τεστ του κορωνοϊού στα οποία έχουν υποβληθεί οι ποδοσφαιριστές του για να ανακοινώσει την αποστολή.

Σέντρα στις 22:00

Παρά την απροσδόκητη απουσία Καμαρά, "με το δεξί" φιλοδοξεί να ξεκινήσει τις αγωνιστικές του υποχρεώσεις ο Ολυμπιακός στο Champions League. Οι "Ερυθρόλευκοι" θα αντιμετωπίσουν τους Γάλλους στις 22:00 στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", σε ένα παιχνίδι που θα μεταδοθεί από το Cosmote Sport 2.

Το παιχνίδι θα διεξαχθεί χωρίς την παρουσία θεατών μετά και την απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη που αναίρεσε αυτή που είχε παρθεί για την παρουσία φιλάθλων στο 10% της χωρητικότητας του φαληρικού γηπέδου.