Ευχές από Μέσι στον Κριστιάνο Ρονάλντο! “Η μονομαχία μας θα μείνει στην ιστορία”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 10:06 Ευχές από Μέσι στον Κριστιάνο Ρονάλντο! “Η μονομαχία μας θα μείνει στην ιστορία” Φωτογραφία: ΑΠΕ

Ο Κριστιάνο Ρονάλντο βγήκε θετικός στον κορονοϊό και στο τελευταίο τεστ που έκανε και δύσκολα θα προλάβει τη “μάχη” της Γιουβέντους με την Μπαρτσελόνα στο Champions League. Ο Λιονέλ Μέσι αναφέρθηκε στον “CR 7” και του έστειλε τις ευχές του για ανάρρωση.

Η κόντρα τους στα ισπανικά γήπεδα άφησε εποχή. Μέσι και Κριστιάνο Ρονάλντο έχουν την ευκαιρία να τεθούν και πάλι αντιμέτωποι, αυτή τη φορά στο Champions League. Ο Πορτογάλος επιθετικός φοράει τα τελευταία χρόνια τη φανέλα της Γιουβέντους, αλλά η συμμετοχή του στη “μάχη” της “βέκια σινιόρα” με την Μπαρτσελόνα είναι εξαιρετικά αμφίβολη, αφού έχει βγει δυο φορές θετικός σε τεστ για τον κορονοϊό.

Ο ηγέτης της Μπαρτσελόνα -με αφορμή την επικείμενη αναμέτρηση των Καταλανών με την Γιουβέντους- μίλησε στη διαδικτυακή πλατφόρμα DAZN για την «κόντρα» του με τον Πορτογάλο όλα αυτά τα χρόνια και του ευχήθηκε “καλή ανάρρωση”, με την ελπίδα πως θα τον αντιμετωπίσει ξανά.

«Προφανώς, όταν ο Κριστιάνο έπαιζε στη Ρεάλ Μαδρίτης τα παιχνίδια ήταν ξεχωριστά. Πάντα ήταν τα Clasico, αλλά με τον Κριστιάνο στο χορτάρι έπαιρναν πιο ιδιαίτερη σημασία. Η αντιπαλότητά μας ανήκει στο παρελθόν και πλέον κοιτάμε μπροστά στις προκλήσεις του σήμερα. Όπως αυτή που έρχεται την Τετάρτη κι ελπίζουμε ότι ο Κριστιάνο θα μπορεί να βρίσκεται εκεί και ότι θα αναρρώσει σύντομα από τον Covid. Τα μεταξύ μας παιχνίδια ήταν και παραμένουν ξεχωριστά και θα ζουν αιώνια. Κρατάνε εδώ και πολλά χρόνια και δεν είναι εύκολο να διατηρήσεις αυτή την κόντρα σε τέτοια επίπεδα για τόσο μεγάλο διάστημα», τόνισε ο Μέσι.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση