Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει… το κεφάλι του ο Ζιντάν! Μπροστά του η Μπαρτσελόνα – Οι πιθανοί “διάδοχοι”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 23 Οκτωβρίου 2020 12:45 Ρεάλ Μαδρίτης: Παίζει… το κεφάλι του ο Ζιντάν! Μπροστά του η Μπαρτσελόνα – Οι πιθανοί “διάδοχοι”

Η αμφισβήτηση προς το πρόσωπο του Ζινεντίν Ζιντάν αυξάνεται, αφού η Ρεάλ Μαδρίτης δεν… πείθει και τα δυο προσεχή παιχνίδια της ομάδας φαίνεται πως είναι καθοριστικά. Στον… ρυθμό του clasico στην έδρα της Μπαρτσελόνα κινείται ο Γάλλος τεχνικός.

Η Ρεάλ Μαδρίτης απογοητεύει το τελευταίο διάστημα, έχοντας ηττηθεί κόντρα σε Κάντιθ (0-1) και Σαχτάρ (2-3). Ο προβληματισμός είναι έντονος και η “καρέκλα” του Ζινεντίν Ζιντάν φαίνεται πως… τρίζει.

Σύμφωνα με την “L’ Equipe” αλλά και την “AS”, υπάρχει έντονη γκρίνια για τον Ζιντάν και ο Γάλλος τεχνικός έχει τα προσεχή δύο ματς μπροστά του για να διορθώσει τα πράγματα. Σε διαφορετική περίπτωση, η απόλυση του εμφανίζεται να είναι πολύ πιθανή.

Η Ρεαλ Μαδρίτης αντιμετωπίζει το Σάββατο (24.10.2020 / Newsit.gr) την Μπαρτσελόνα στο «Καμπ Νου» για τη La Liga, ενώ την Τρίτη δοκιμάζεται στη Γερμανία κόντρα στη Γκλάντμπαχ για το Champions League.

Ήδη, έχουν δει το φως της δημοσιότητας ονόματα προπονητών για να αντικαταστήσουν τον Ζιντάν, με πρώτο υποψήφιο τον Μαουρίσιο Ποκετίνο. Ως δεύτερη επιλογή εμφανίζεται ο “πρίγκιπας” των “μερένγγες”, Ραούλ Γκονζάλες, ο οποίος είναι προπονητής της δεύτερης ομάδας της Ρεάλ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση