Σάκκαρη: Ένα “βήμα” πριν τον τελικό στην Οστράβα

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2020 12:04 Σάκκαρη: Ένα “βήμα” πριν τον τελικό στην Οστράβα ΦΩΤΟ Reuters

Η Μαρία Σάκκαρη συνεχίζει ακάθεκτη στο τουρνουά της Οστράβα στην Τσεχία και πλέον βρίσκεται ένα “βήμα” από τον μεγάλο τελικό, έχοντας ως τελευταίο “εμπόδιο” τη Βικτόρια Αζαρένκα.

Η κορυφαία Ελληνίδα τενίστρια θα αντιμετωπίσει στα ημιτελικά για πρώτη φορά στην καριέρα της τη Λευκορωσίδα αθλήτρια, η οποία έχει φθάσει στο παρελθόν μέχρι και το Νο1 της παγκόσμιας κατάταξης, έχοντας κατακτήσει και δύο Γκραν Σλαμ στην τεράστια καριέρα της.

Στα 31 της χρόνια, η Αζαρένκα βρίσκεται στο Νο14 του κόσμου, αλλά φέτος διεκδίκησε για πρώτη φορά και το US Open, χάνοντας στον τελικό από την Οσάκα. Την ίδια ώρα, η Σάκκαρη προέρχεται από την καλύτερη σεζόν της καριέρας της, με τρομερές εμφανίσεις τόσο στις ΗΠΑ, όσο και στο Roland Garros, παρά τον απογοητευτικό αποκλεισμό της.

Στην Τσεχία δε, η Σπαρτιάτισσα “πέταξε” εκτός διοργάνωσης το Νο1 του ταμπλό και Νο 5 του κόσμου, Ελίνα Σβιτολίνα και δείχνει έτοιμη να διεκδικήσει ακόμη και το τρόπαιο. Για να συμβεί όμως αυτό, θα πρέπει πρώτα να νικήσει την Αζαρένκα στο σημερινό (24/10, 15:00, LIVE από το Newsit.gr) ημιτελικό.

Προσαρμοσμένη αναζήτηση