Βινάγκρε: «Καλή η Πόρτο, αλλά το ίδιο και ο Ολυμπιακός»

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 26 Οκτωβρίου 2020 11:12 Βινάγκρε: «Καλή η Πόρτο, αλλά το ίδιο και ο Ολυμπιακός»

Ο Ρούμπεν Βινάγκρε μίλησε για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Πόρτο, κατά την αναχώρηση της “ερυθρόλευκης” αποστολής για την Πορτογαλία.

Ο άσος των Πειραιωτών εξέφρασε την αισιοδοξία του για ένα θετικό αποτέλεσμα της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς στην έδρα της Πόρτο, για τη δεύτερη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

«Νομίζω πως έχουμε πολύ καλή ομάδα, μπορούμε να κάνουμε ένα καλό παιχνίδι. Ξέρουμε πως η Πόρτο είναι μια δυνατή ομάδα, όμως κι εμείς έχουμε αντίστοιχα πολύ καλή ομάδα», τόνισε ο Πορτογάλος αριστερός μπακ.

Όσο για τις έξτρα μέρες ξεκούρασης και προετοιμασίας που είχε η ομάδα του μετά την αναβολή του ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ, ο Βινάγκρε δήλωσε: «Ναι είναι σημαντικό, αλλά δεν είναι αυτό το πιο σημαντικό. Το πιο σημαντικό είναι αυτοί που θα βρεθούν στον αγωνιστικό χώρο να τα δώσουν όλα, να δώσουν τον καλύτερο τους εαυτό και να ανταποκριθούν στις δυσκολίες ενός παιχνιδιού Champions League».

Τέλος, σχολιάζοντας το γεγονός ότι στις κερκίδες θα βρίσκονται 3.750 φίλοι των «δράκων», τόνισε: «Είναι πολύ καλό για τις ομάδες και για το ποδόσφαιρο γενικότερα η επιστροφή των φιλάθλων στα γήπεδα».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση