Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επικός Μαραντόνα: “Ονειρεύομαι να σκοράρω κατά της Αγγλία και με το δεξί χέρι”

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 11:50 Επικός Μαραντόνα: “Ονειρεύομαι να σκοράρω κατά της Αγγλία και με το δεξί χέρι”

Ο Ντιέγκο Μαραντόνα ετοιμάζεται να κλείσει τα 60 του χρόνια και σε μία νέα συνέντευξή του, δήλωσε ότι το όνειρό του είναι να σκοράρει ξανά κόντρα στην Αγγλία, αυτή τη φορά με το δεξί χέρι.

Μιλώντας στο France Football, ο κορυφαίος ποδοσφαιριστής όλων των εποχών, θυμήθηκε το “χέρι του θεού”, για το οποίο και συνεχίζει μέχρι και σήμερα να είναι 100% υπερήφανος.

Όταν τον ρώτησαν λοιπόν πιο είναι το όνειρό του ενόψει των 60ών γενεθλίων του, τόνισε ότι «ονειρεύομαι να σκοράρω και πάλι εναντίον της Αγγλίας, αλλά αυτήν την φορά με το… δεξί χέρι».

Οι δηλώσεις του Μαραντόνα

Για τον κορυφαίο παίκτη σήμερα: «Μέσι και Κριστιάνο… Κριστιάνο και Μέσι. Για εμένα, αυτοί οι δύο, είναι ένα επίπεδο πάνω από τους υπόλοιπους. Δεν βλέπω κανέναν να τους πλησιάζει. Κανείς δεν καταφέρνει, ούτε το μισό από αυτό που κάνουν».

Για τη συμφωνία του με τη Μαρσέιγ: «Οι διοικούντες την Μαρσέιγ είχαν έρθει σε επαφή μαζί μου και μου πρότειναν να διπλασιάσουν τον μισθό μου. Έπαιζα στη Νάπολι εκείνη την εποχή και ο πρόεδρος, Κοράντο Φερλάινο, μου είπε ότι εάν κατακτήσουμε το Κύπελλο UEFA (σ.σ. εναντίον της Στουτγκάρδης), θα με άφηνε να φύγω. Ο Μπερνάρ Ταπί (σ.σ. τότε πρόεδρος της Μαρσέιγ) και ο Μισέλ Ινταλγκό ήλθαν να με δουν μέχρι την Ιταλία για να μου καταθέσουν πρόταση και να το συζητήσουμε όλοι μαζί. Μόλις επέστρεψα στη Νάπολη, είπα στον Φερλάινο: ‘Ευχαριστώ πρόεδρε για όλα αυτά τα όμορφα χρόνια, θα πάω’. Σε εκείνο το σημείο, άρχισε να κάνει τον χαζό και να μου λέει ότι παρερμήνευσα τα λόγια του. Αυτό ήταν και το τέλος της ιστορίας».

πηγή: newsit.gr