Άρης: Δεν λέει να… ηρεμήσει με τον κορονοϊό! Προς αναβολή το ματς με Αστέρα Τρίπολης

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2020 16:39 Άρης: Δεν λέει να… ηρεμήσει με τον κορονοϊό! Προς αναβολή το ματς με Αστέρα Τρίπολης

Τι έδειξαν τα τεστ που έκαναν οι επτά ποδοσφαιριστές που είχαν προσβληθεί με τον κορονοϊό, αλλά και οι υπόλοιποι παίκτες της ΠΑΕ Άρης.

Στον… αέρα φαίνεται πως βρίσκεται ο αγώνας του Άρη με τον Αστέρα Τρίπολης -στο “Κλ. Βικελίδης”- για την 7η αγωνιστική της Superleague (01.11.2020 / 15:00).

Όπως έγινε γνωστό από την πλευρά της ΠΑΕ Άρης, από τους 7 παίκτες που είχαν προσβληθεί από τον κορονοϊό τις προηγούμενες ημέρες, οι 4 παραμένουν θετικοί και βρίσκονται σε καραντίνα, ενώ οι 3 βγήκαν αρνητικοί.

Την ίδια στιγμή, οι Θεσσαλονικείς γνωστοποίησαν ότι ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της ομάδας βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό!

Μετά και από αυτή την εξέλιξη, η εντός έδρας αναμέτρηση των “κίτρινων” με τον Αστέρα Τρίπολης για τη Superleague φαίνεται πως δύσκολα θα πραγματοποιηθεί στην προκαθορισμένη ημερομηνία (1/11).

Η σχετική ενημέρωση…

«Υποβλήθηκαν σήμερα σε νέο τεστ οι 7 παίκτες που είχαν βρεθεί θετικοί. Βρέθηκαν σήμερα 3 αρνητικοί οι οποίοι ξεκινάνε προπόνηση μόνοι τους. Οι άλλοι 4 παραμένουν θετικοί και σε καραντίνα. Επίσης προέκυψε ακόμη ένας θετικός σε έλεγχο που του έγινε. Επομένως έχουμε 5 θετικούς».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση