ΠΑΟΚ: Έτσι έζησε το ντεμπούτο του ο Πάμπλο Γκαρσία (vid, pics)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2020 23:17 ΠΑΟΚ: Έτσι έζησε το ντεμπούτο του ο Πάμπλο Γκαρσία (vid, pics)

Ο Πάμπλο Γκαρσία έκανε ντεμπούτο ως πρώτος προπονητής στον πάγκο του ΠΑΟΚ και είδε την ομάδα του να επιστρέφει στις νίκες, έστω κι αν χρειάστηκε να βρει γκολ νίκης στο 88′.

Ο Ουρουγουανός τεχνικός ήταν πάντως ήρεμος στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, σε μία εικόνα διαφορετική από ό,τι μας είχε… συνηθίσει ως ποδοσφαιριστής. Σταθερά όρθιος μπροστά από τον πάγκο έδινε οδηγίες στους παίκτες του, προσπαθώντας παράλληλα να τους εμψυχώσει ακόμη και μετά την ισοφάριση, αλλά και τις χαμένες ευκαιρίες. Ανέκφραστος ήταν δε στο γκολ νίκης του Νινούα.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης δε, δήλωσε στην κάμερα της Nova ότι έχει πολύ δουλειά μπροστά του.

Οι δηλώσεις του Γκαρσία

«Σίγουρα ήταν μια τιμή που δεν περίμενα. Δεν είχα πολλές μέρες να δουλέψουμε. Έχουμε καλούς παίκτες και θέλουμε δουλειά. Θέλουμε να δουλέψουμε κάθε μέρα».

Για το αν έπαιξε ρόλο και η κούραση σήμερα: «Πρέπει να βελτιωνόμαστε κάθε μέρα. Υπάρχουν τα ταξίδια στο Europa ο αντίπαλος είχε καινούργιο προπονητή και οι παίκτες είχαν μεγαλύτερο κίνητρο. Εμείς πρέπει να βελτιωνόμαστε. Θέλει λίγο χρόνο και κάθε μέρα δουλειά».

Για το τι του άρεσε από την ομάδα του: «Μου άρεσε το πρέσινγκ. Να παίζουμε με μπάλα γιατί έχουμε παίκτες. Μετά αλλάξαμε λίγο το σύστημα, αλλά οι παίκτες είναι έμπειροι και το κατάλαβαν γρήγορα. Θέλαμε όλοι να κάνουμε το καλύτερο. Με βοήθησαν οι παίκτες, αλλά ξαναλέω πως θέλει δουλειά».

Για την συνέχεια: «Όταν κερδίσεις μπορείς να δουλεύεις με πιο ησυχία και χαρά και είναι σημαντικό. Δεν σημαίνει πως είμαστε τέλεια. Θέλουμε συνέχεια δουλειά».

Για τους στόχους: «Μπορώ να λέω πολλά, αλλά δεν μου αρέσει αυτό. Αυτό είναι εύκολο, εγώ θέλω να πηγαίνω παιχνίδι με παιχνίδι. Τα λόγια είναι εύκολα, πρέπει να δουλέψουμε και θα δούμε».

Εικόνες από το ντεμπούτο του Γκαρσία

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση