Στον… αέρα το Άρης – ΑΕΚ! Τι ισχύει για το ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 03 Νοεμβρίου 2020 00:58 Στον… αέρα το Άρης – ΑΕΚ! Τι ισχύει για το ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν

Η Θεσσαλονίκη έχει μπει στη… γκρίζα ζώνη του κορονοϊού και τα μέτρα που ανακοινώθηκαν αργά το βράδυ της Δευτέρας (02.11.2020) από το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας -και θα ισχύσουν στην πόλη για τις επόμενες 14 ημέρες- να φέρνουν… ανατροπή στη διεξαγωγή ακόμα και των αγώνων της Superleague και της Basket League.

Το υπουργείο Πολιτικής Προστασίας εξέδωσε εκτάκτως οδηγία με την οποία διευκρινίζεται πως στη Θεσσαλονίκη δεν θα μπορεί να γίνει καμία αγωνιστική δραστηριότητα για τις επόμενες 14 ημέρες.

Η εξέλιξη αυτή επηρεάζει το Άρης – ΑΕΚ για την 8η αγωνιστική της Superleague (08.11.2020), που είναι προγραμματισμένο να γίνει στο “Κλ. Βικελίδης”. Φυσικά ούτε ο αγώνας Άρης – Ηρακλής (04.11.2020) μπορεί να διεξαχθεί στο “Αλεξάνδρειο”.

Να αναφέρουμε ότι ο ποδοσφαιρικός Άρης έχει δηλώσει ως 2η έδρα τους «Ζωσιμάδες» όμως το προσεχές Σάββατο ο ΠΑΣ Γιάννινα αντιμετωπίζει εντός έδρας τον Παναιτωλικό. Η Superleague θα είναι αυτή που θα πάρει την απόφαση για την… τύχη του αγώνα.

Ήδη, υπάρχουν φήμες που στέλνουν την αναμέτρηση στο Πανθεσσαλικό, προκειμένου να αποφευχθεί η αναβολή του αγώνα (αναμένεται να κατατεθεί από την ΠΑΕ Άρης σχετικό αίτημα στη Superleague, που θα αποφασίσει αν προβλέπεται να γίνει τέτοια αλλαγή).

Εξαίρεση θα γίνει για το ΠΑΟΚ – Αϊντχόφεν (05.11.2020) για την 3η αγωνιστική των ομίλων του Europa League!

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση