“Σοκ” στην ΑΕΚ! Έξι νέα κρούσματα κορονοϊού έδειξαν τα τεστ

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 09 Νοεμβρίου 2020 21:29 “Σοκ” στην ΑΕΚ! Έξι νέα κρούσματα κορονοϊού έδειξαν τα τεστ

Πάλι καλά που υπάρχει και η διακοπή του πρωταθλήματος. Η ΑΕΚ μετράει έξι νέα κρούσματα κορονοϊού. Οι παίκτες που βγήκαν θετικοί.

Άλλα έξι θετικά κρούσματα κορονοϊού διαγνώστηκαν στην ποδοσφαιρική ΑΕΚ, τρία αφορούν παίκτες και άλλα τόσα μέλη του ποδοσφαιρικού τιμ.

Όπως έγινε γνωστό, Τσιγκρίνσκι, Ινσούα και Βασιλαντωνόπουλος είναι οι παίκτες που βγήκαν θετικοί στα τελευταία τεστ για τον COVID 19. Επίσης θετικά στον ιό ανιχνεύτηκαν και τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος.

“Οι τρεις ποδοσφαιριστές, αλλά και τα τρία μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος έχουν ήδη ενημερωθεί και απομονωθεί κατά την προβλεπόμενη διαδικασία και θα ακολουθήσει μέσα στο επόμενο διάστημα και νέος έλεγχος.

Ευχές σε όλους για ταχεία ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα Σπάτα από σύσσωμη την κιτρινόμαυρη οικογένεια.” τονίζεται στην ενημέρωση της ΠΑΕ ΑΕΚ.

Θυμίζουμε πως ο Μιχάλης Μπακάκης ήταν ο πρώτος ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ που βρέθηκε θετικός στον κορονοϊό, ενώ -μετά και το ταξίδι της ομάδας στην Ουκρανία, για τον αγώνα με τη Ζόρια- ανακοινώθηκαν οι Μάνταλος, Σβάρνας, Χνιντ και Σάκχοφ.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση