Το 2021 αναμένεται να ξεκινήσει Superleague 2

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 11 Νοεμβρίου 2020 12:28 Το 2021 αναμένεται να ξεκινήσει Superleague 2

Την ώρα που τα περισσότερα πρωταθλήματα στον κόσμο πραγματοποιούνται κανονικά, η Superleague 2 δεν έχει καν ξεκινήσει ακόμη και όλα δείχνουν ότι η σέντρα θα μεταφερθεί πλέον το 2021, με το πρωτάθλημα να διεξάγεται πιθανότατα “κουτσουρεμένο”.

Η αγωνιστική σεζόν 2020-21 καθυστέρησε υπερβολικά να ξεκινήσει λόγω της αδυναμίας εύρεσης λύσης στα τηλεοπτικά δικαιώματα για την προβολή των αγώνων της δεύτερης κατηγορίας του ελληνικού ποδοσφαίρου, κι ο κορονοϊός της έδωσε ένα ακόμη “χτύπημα”.

Όπως δήλωσε κι ο πρόεδρος του Α.Ο. Τρίκαλα στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ, αν οι ομάδες δεν πάρουν άδεια από τις αρμόδιες αρχές για να ξεκινήσουν άμεσα οι προπονήσεις, η σέντρα της σεζόν θα μεταφερθεί σίγουρα το 2021. «Και εγώ κάπου εκεί το τοποθετώ. Θεωρώ ότι δύσκολα θα προλάβουμε να κάνουμε παιχνίδι ή παιχνίδια εντός του Δεκεμβρίου. Με μια αλλαγή στην προκήρυξη, που πιθανόν θα αφαιρέσουμε τα πλέι οφ ή και έναν ολόκληρο γύρο πρωταθλήματος. Υπάρχει ο χρόνος να κάνουμε ένα μίνι Πρωτάθλημα. Οι τέσσερις ή τεσσεράμισι μήνες που θα έχουμε, θα μπορέσουμε να ολοκληρώσουμε ένα γύρο πρωταθλήματος», τόνισε χαρακτηριστικά ο Ηλίας Αϊβάζογλου

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση