Euroleague: Αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού οι αγώνες του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 17:03 Euroleague: Αναβλήθηκαν λόγω κορωνοϊού οι αγώνες του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν αναβλήθηκαν μετά τα κρούσματα κορωνοϊού.

Τα παιχνίδια του Ολυμπιακού με Μπαρτσελόνα και Βιλερμπάν, για την Euroleague, αναβλήθηκαν μετά τα κρούσματα κορωνοϊού σε παίκτες των ερυθρολεύκων.

Σχεδόν ταυτόχρονα με την ανακοίνωση της ΚΑΕ για το τέταρτο κρούσμα κορωνοϊού στην ομάδα, η Euroleague ενημέρωσε επίσημα ότι οι εκτός έδρας αναμετρήσεις του Ολυμπιακού με την Μπαρτσελόνα (18/11) και Βιλερμπάν (20/11) αναβάλλονται για λόγους διασφάλισης της δημόσιας υγείας.

Από το πρωί της Δευτέρας είχε ζητηθεί η συνδρομή της ΓΓΑ για τις επόμενες κινήσεις. Η απάντηση ήταν η αναμενόμενη να μην πραγματοποιηθούν τα ταξίδια σε Βαρκελώνη και Λιόν, με αποτέλεσμα η διοργανώτρια αρχή να αναβάλλει και τις δύο αναμετρήσεις της 9ης και 10ης αγωνιστικής αντίστοιχα.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός θα φιλοξενηθεί κανονικά, απόψε στις 22:00 από τη Βαλένθια και θέλει να επιστρέψει στις νίκες μετά τις δύο ήττες στο ΟΑΚΑ από Εφές και Τσσκα. Οι πράσινοι θα μείνουν και για τον 2ο αγώνα της διαβολοβδομάδας στην Ισπανία για να κοντραριστούν με τη Μπασκόνια. Ο Νεμάνια Νέντοβιτς που προέρχεται από τραυματισμό, ταξίδεψε με την ομάδα και θα προσπαθήσει να αγωνιστεί έστω σε ένα από τα δύο παιχνίδια.

Για το Basketball Champions League, η ΑΕΚ υποδέχεται απόψε στις 19:30 τη Γαλλική Σολέ, με στόχο την 3η νίκη σε 3 εντός έδρας αναμετρήσεις.

Πηγή: thetoc.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση