ΠΑΟΚ: Μαγνητική για Καντουρί – Πάτησε γήπεδο ο Αουγκούστο

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 18:08 ΠΑΟΚ: Μαγνητική για Καντουρί – Πάτησε γήπεδο ο Αουγκούστο

Το ιατρικό επιτελείο του ΠΑΟΚ αποφάσισε να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία ο Ελ Καντουρί έτσι ώστε να φανεί ακριβώς το μέγεθος του προβλήματος στην ποδοκνημική. Ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο έκανε ο Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο ΠΑΟΚ συνέχισε σήμερα (17/11) την προετοιμασία του για το ματς με τον ΠΑΣ Γιάννενα την προσεχή Κυριακή (22/11) με τον Ντόουγκλας Αουγκούστο να ακολουθεί ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο, ενώ ο Ελ Καντουρί -παρά την καλύτερη ιατρική εικόνα που έδειξε να έχει από χθες (16/11)- θα υποβληθεί σε περαιτέρω εξετάσεις και συγκεκριμένα μαγνητική, ώστε να εξακριβωθεί ακριβώς το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί στην δεξιά ποδοκνημική.

Η ενημέρωση της ΠΑΕ ΠΑΟΚ

“Δύσκολα περίμεναν το πρωί της Τρίτης (17.11) τους παίκτες του Δικεφάλου στη Νέα Μεσημβρία, με την προπόνηση να έχει τρέξιμο, αυξημένη ένταση και να είναι αφιερωμένη στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης.

Η δουλειά ξεκίνησε με συναρμογή, ακολούθησε ένας στίβος μάχης με διάφορους σταθμούς και στο φινάλε είχαμε παιχνίδι σε μικρό χώρο.

Σε ό,τι αφορά στο ιατρικό δελτίο, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε ατομικό πρόγραμμα στο γήπεδο. Η κατάσταση του τραυματισμού του είναι βελτιωμένη, αλλά θ’ αξιολογείται καθημερινά προκειμένου να τεθεί στη διάθεση του τεχνικού τιμ.

Ο Ομάρ Ελ Καντουρί από την πλευρά του έκανε θεραπεία και ποδήλατο. Η κλινική του εικόνα είναι καλή, ωστόσο, ο ποδοσφαιριστής θα υποβληθεί προληπτικά σε μαγνητική τομογραφία προκειμένου να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει στην ποδοκνημική.

Οι Δημήτρης Γιαννούλης και Ενέα Μιχάι συνέχισαν την αποθεραπεία τους. Την Τετάρτη (18.11) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 16:30 στη Νέα Μεσημβρία” αναφέρει το ενημερωτικό του Δικεφάλου.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση