Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Λυκογιάννη στον “τελικό” με τη Σλοβενία που “χάνει” τον Όμπλακ

Δημοσιεύτηκε: Τρίτη, 17 Νοεμβρίου 2020 21:01 Εθνική Ελλάδας: Χωρίς Λυκογιάννη στον “τελικό” με τη Σλοβενία που “χάνει” τον Όμπλακ

Οριστικά νοκ άουτ από το ματς για την τελευταία αγωνιστική του ομίλου στο Nations League της Εθνικής Ελλάδας κόντρα στην αντίστοιχη της Σλοβενίας έμεινε ο Μπάμπης Λυκογιάννης. 

Η Εθνική Ελλάδας ολοκλήρωσε την προετοιμασία της για το ματς με την Σλοβενία την τετάρτη (18/11) στη Ριζούπολη που θα κρίνει την πρωτιά στον όμιλο και συνεπώς την άνοδο στην League B του Nations League. Ο Μπάμπης Λυκογιάννης έμεινε ξανά εκτός και δεν θα είναι στην αποστολή, αναχωρώντας αύριο το πρωί για Ιταλία, αφού αισθάνθηκε σφίξιμο στη γάμπα. 

Από εκεί και πέρα οι υπόλοιποι παίκτες του Φαν’τ Σιπ προπονήθηκαν κανονικά, ενώ αρνητικά ήταν και όλα τα τεστ για τον κορονοϊό, στα οποία υποβλήθηκαν σύμφωνα με το ιατρικό πρωτόκολλο.  

Στον αντίποδα οι Σλοβένοι είναι πολύ πιθανό να παραταχθούν χωρίς το μεγάλο αστέρι της ομάδας. Ο τερματοφύλακας Γιαν Όμπλακ συνεχίζει να ταλαιπωρείται από πρόβλημα στον ώμο -λόγω αυτού δεν αγωνίστηκε και κόντρα στο Κόσοβο- και ενδεχόμενη συμμετοχή του θα αποφασιστεί κυριολεκτικά λίγο πριν τη σέντρα της αναμέτρησης.

πηγή: newsit.gr