Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Σάσα

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 16:47 Στη λίστα του Παναθηναϊκού ο Σάσα

Ο Βραζιλιάνος μένει ελεύθερος το καλοκαίρι.

Το όνομα του μέσου του Άρη, Λούκας Σάσα, που έχει ήδη κυκλοφορήσει «συνδεδεμένο» ρεπορταζιακά με τον Παναθηναϊκό εδώ και λίγα 24ωρα, είναι όντως μέσα στις περιπτώσεις που έχουν προταθεί στους «πράσινους» κι εξετάζονται για το καλοκαίρι. Ο άσος του Άρη δεν ήταν θετικός για ανανέωση του συμβολαίου του, στην προσέγγιση που έγινε από τους Θεσσαλονικείς.

Σύμφωνα με το ΑΠΕ - ΜΠΕ η περίπτωσή του 30χρονου Βραζιλιάνος χαφ, που μένει ελεύθερος στο τέλος της σεζόν, ενδιαφέρει κι έχει «κυκλωθεί» στη λίστα των ανθρώπων του «τριφυλλιού», στο πλαίσιο μιας γενικότερης «προετοιμασίας» για το μέλλον και παρακολούθησης των παικτών από την ελληνική αγορά που θα μπορούσαν να εξετάσουν σοβαρά οι «πράσινοι».

Επί του παρόντος, πάντως, δεν υπάρχει ακόμη καμία απόφαση σε οτιδήποτε αφορά μεταγραφικά ζητήματα ή θέματα του ρόστερ (πλην των επεκτάσεων με τους νεαρούς επαγγελματίες Χριστογεώργο, Ξενόπουλο, Ζαγαρίτη και Καραγιάννη που είναι στα «σκαριά»), καθότι προέχει σε απόλυτο βαθμό το αγωνιστικό σκέλος.

Κι όλη η προσοχή στον Παναθηναϊκό έχει επικεντρωθεί, σ’ αυτή τη φάση, στο επικείμενο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» το προσεχές Σάββατο (21/11) και στο πώς θα συνέλθει αγωνιστικά η ομάδα, που εξακολουθεί να βρίσκεται μακριά απ’ την πρώτη εξάδα της βαθμολογίας και το όριο των πλέι-οφ.

Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Προσαρμοσμένη αναζήτηση