Παναθηναϊκός: Νοκ – άουτ ο Βέλεθ για το ντέρμπι! “Τρέχει” ο Πούγγουρας

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 18 Νοεμβρίου 2020 19:01 Παναθηναϊκός: Νοκ – άουτ ο Βέλεθ για το ντέρμπι! “Τρέχει” ο Πούγγουρας

Οριστικά χωρίς τον Φραν Βέλεθ θα παραταχθεί ο Παναθηναϊκός στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο “Γεώργιος Καραϊσκάκης” για την 9η αγωνιστική της Superleague το προσεχές Σάββατο (21/11). Πρόβλημα και με τον Αχιλλέα Πούγγουρα.

Δυσάρεστα ήταν τα νέα από την σημερινή (18/11) προπόνηση του Παναθηναϊκού ενόψει του ντέρμπι με τον Ολυμπιακό το Σάββατο (21/11). Ο Φραν Βέλεθ δεν μπόρεσε να μπει σε φουλ πρόγραμμα ούτε το πρωί της Τετάρτης (18/11) και γυμνάστηκε ξανά ατομικά, καθώς εξακολουθεί να πονάει στην ποδοκνημική (απόρροια του διαστρέμματος που υπέστη πριν από 3,5 εβδομάδες), σε σημείο που να μην μπορεί να πατήσει καλά μετά από άλματα).

Τα προβλήματα για τον Λάζλο Μπόλονι όμως στην αμυντική γραμμή δεν σταματάνε εκεί αφού υπάρχει πρόβλημα και με τον Αχιλλέα Πούγγουρα. Ο νεαρός στόπερ, αν και προπονήθηκε για δεύτερη σερί μέρα σε φουλ πρόγραμμα, δεν είναι ακόμη στο 100% από πλευράς ετοιμότητας, διότι δεν τον έχουν εγκαταλείψει σε απόλυτο βαθμό οι ενοχλήσεις στη μέση.

Από εκεί και πέρα στην προπόνηση της Τετάρτης ενσωματώθηκαν οι διεθνείς με την U21 Μπουζούκης, Καμπετσής, Εμμανουηλίδης, Ιωαννίδης, με τον τελευταίο να ακολουθεί πρόγραμμα αποθεραπείας, διότι έπαιξε βασικός στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής.

Το πρόγραμμα προπόνησης περιελάμβανε προθέρμανση, τακτική και τελειώματα. Ατομικό πρόγραμμα (πλην του Βέλεθ) ακολούθησαν οι Σαβιέρ (έχει ακόμη ενοχλήσεις στον προσαγωγό, αλλά αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης), Μολό (ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο, αναμένεται να μπει στην προπόνηση της Πέμπτης), Αντονίτο, Χατζηθεοδωρίδης. Αντίθετα, απουσίασαν οι διεθνείς Κουρμπέλης, Διούδης, Χατζηγιοβάνης, που θα ενσωματωθούν στο υπόλοιπο γκρουπ την Πέμπτη (19/11).

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση