Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Παναθηναϊκός: Αγωνία για Φόστερ μετά από μια τραγική βραδιά με Μπασκόνια

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 09:32 Παναθηναϊκός: Αγωνία για Φόστερ μετά από μια τραγική βραδιά με Μπασκόνια (φωτο intime)

Ο… τραγικός Παναθηναϊκός γνώρισε τη συντριβή στην έδρα της Μπασκόνια (93-72) αλλά έχει να ανησυχεί και για την κατάσταση του Μάρκους Φόστερ, που αποχώρησε τραυματίας.

Ο Παναθηναϊκός υπέστη την τέταρτη διαδοχική ήττα του και έκτη σε οκτώ αγώνες στη Euroleague, χάνοντας στην έδρα της Μπασκόνια με το «βαρύ» 93-72.

Παιδαριώδη λάθη, «χλωμή» εικόνα στην άμυνα και… κατάρρευση στην 4η περίοδο μέσα στην Ισπανία. Την ίδια εικόνα που είδαμε και στο παιχνίδι στην έδρα της Βαλένθια και απ’ ότι φαίνεται δεν διορθώθηκε.

Με 14 λάθη, απογοητευτικά ποσοστά ευστοχίας και την άμυνα να γίνεται με τα… μάτια, ο Παναθηναϊκός δεν είχε τύχη στη Βιτόρια. Η ομάδα του Γιώργου Βόβορα “φωνάζει” πως έχει προβλήματα από την περιφέρεια, μέχρι και κοντά στο καλάθι, αλλά και στην τακτική.

Μοναδικό ελαφρυντικό για τον Παναθηναϊκό –εκτός από το μειωμένο μπάτζετ- ίσως να αποτελεί η κούραση, αφού η ομάδα ταξίδεψε την Τετάρτη (18.11.2020) έξι ώρες με το πούλμαν από τη Βαλένθια στη Βιτόρια, αφού το… ταμείο δεν μπορεί να βγάλει το συγκεκριμένο ποσό για πτήση τσάρτερ.

Ο Παναθηναϊκός παίρνει… κάτω από τη βάση το τελευταίο διάστημα και πλέον «μετράει» ένα ακόμα πρόβλημα. Ο Μάρκους Φόστερ αποχώρησε από το παιχνίδι κόντρα στην Μπασκόνια, αντιμετωπίζοντας ένα πρόβλημα στον αριστερό αστράγαλο.

Στον Αμερικανό γκαρντ τοποθετήθηκε άμεσα πάγος, ενώ χρειάστηκε η βοήθεια των συμπαικτών του, ώστε να αποχωρήσει για τα αποδυτήρια.

Πλέον, με την επιστροφή της «πράσινης» αποστολής στην Αθήνα, ο Φόστερ θα υποβληθεί σε εξετάσεις για να ξεκαθαρίσει το μέγεθος του τραυματισμού αλλά και το διάστημα απουσίας του.

Πηγή: newsit.gr