Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα πλάνα των Μαρτίνς και Μπόλονι για το ντέρμπι

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 20 Νοεμβρίου 2020 10:59 Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός: Τα πλάνα των Μαρτίνς και Μπόλονι για το ντέρμπι (φωτο intime)

Τα προβλήματα και οι σκέψεις που κάνουν Πέδρο Μαρτίνς και Λάζλο Μπόλονι, ένα 24ωρο πριν το Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός για την 9η αγωνιστική της Superleague.

Ο Ολυμπιακός πάει με σημαντικές επιθετικές  απουσίες στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, αφού έχουν τεθεί εκτός δράσης οι Ελ Αραμπί, Χασάν και Bαλμπουενά.

Ο Πέδρο Μαρτίνς αναγκάζεται να βρει λύσεις και απ’ ότι φαίνεται θα χρησιμοποιήσει τον Κώστα Φορτούνη, ως… ψευτοεννιάρι (έχοντας στο πλάι του τους Μασούρα και Μπρουμά).

Στην περίπτωση όμως που προτιμηθεί ένα σχήμα με παίκτη που θα παίξει πιο πολύ ως κεντρικός επιθετικός, τότε οι Σουντανί (κατά πρώτο λόγο) και Κάιπερς έχουν το προβάδισμα.

Πρόβλημα υπάρχει και στα αριστερά της άμυνας. Ο Χολέμπας δύσκολα θα αγωνιστεί, λόγω ενοχλήσεων που ένιωσε και την Πέμπτη (19.11.2020) κι έτσι δεν αποκλείεται να δούμε τον Ραφίνια στη συγκεκριμένη θέση, από τη στιγμή που ο Βινάγκρε 100% έτοιμος. Το «σενάριο» αυτό στέλνει τον Ντρέγκερ στο δεξί άκρο της άμυνας.

Την ίδια στιγμή, στο… στρατόπεδο του Παναθηναϊκού τα πάντα περιστρέφονται γύρω από τη συμμετοχή ή όχι του Λούκας Βιγιαφάνιες.

Ο Λάζλο Μπόλονι αμφιταλαντεύεται μεταξύ του 4-3-3 και του 4-2-3-1. Στην περίπτωση που ο Αργεντινός δείξει έτοιμος να αγωνιστεί, τότε ο Ρουμάνος τεχνικός θα προτιμήσει το δεύτερο και πιο επιθετικογενές σχήμα.

Αν όμως ο Βιγιαφάνβιες μείνει στον πάγκο, τότε θα επιλεγεί το 4-3-3 με τον Αλεξανδρόπουλο να παίζει δίπλα σε Κουρμπέλη και Μαουρίσιο στο χώρο του κέντρου.

Για τις υπόλοιπες θέσεις της επίθεσης και από τη στιγμή που ο Χατζηγιοβάνης είναι… σίγουρος, ένας εκ των Σαβιέρ, Αϊτόρ και Μολό διεκδικούν θέση ακραίου. Ο Καρλίτος είναι φαβορί για σέντερ φορ. Στην άμυνα, ο Πούγγουρας θα πάρει τη θέση του Βέλεθ, δίπλα στον Σένκεφελντ.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση