Εκτύπωση αυτής της σελίδας

A Bola: “Στην… κούρσα για Ματέους Ρέις ο Ολυμπιακός”

Δημοσιεύτηκε: Σάββατο, 21 Νοεμβρίου 2020 16:19 A Bola: “Στην… κούρσα για Ματέους Ρέις ο Ολυμπιακός”

Αναθέρμανση του ενδιαφέροντος του Ολυμπιακού για τον αριστερό μπακ της Ρίο Άβε, Ματέους Ρέις, αποκαλύπτει σήμερα (21/11) σε δημοσίευμά της η πορτογαλική A Bola, εμπλέκοντας όμως και την Σπόρτινγκ Λισσαβώνας. 

Στη μετεγγραφική ατζέντα της Σπόρτινγκ βρίσκεται, σύμφωνα με την πορτογαλική εφημερίδα A Bola, ο Ματέους Ρέις, παίκτης που εξακολουθεί να εξετάζει με εξαιρετικό ενδιαφέρον ο Πέδρο Μαρτίνς, για το αριστερό άκρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Εξάλλου το περασμένο καλοκαίρι ο παίκτης βρέθηκε μία… ανάσα από τον Πειραιά, αλλά η μετεγγραφή “ναυάγησε” λόγω της άκαμπτης στάσης του προέδρους της Ρίο Άβε.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα: “H Σπόρτινγκ ενημερώνεται για την κατάσταση του 25χρονου Βραζιλιάνου αμυντικού, που υποβιβάστηκε στην δεύτερη ομάδα της Ρίο Άβε αφού αρνήθηκε να προπονηθεί πριν από τους αγώνες με Γκιμαράες και Μιλάνο το Σεπτέμβριο, σε μια στιγμή που διαπραγματεύονταν με τον Ολυμπιακό.
Οι Έλληνες εξακολουθούν να βρίσκονται στην κούρσα, μετά και αφότου ο παίκτης αρνήθηκε να πάει στην Ρωσία, πιθανότατα στη Σπάρτακ Μόσχας”.

πηγή: newsit.gr