ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Τον έσωσε ο Ελ Καντουρί – “Ασπρόμαυρη” ανατροπή (video)

Δημοσιεύτηκε: Κυριακή, 22 Νοεμβρίου 2020 23:59 ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Τον έσωσε ο Ελ Καντουρί – “Ασπρόμαυρη” ανατροπή (video)

Με γκολ του Ελ Καντουρί στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων, ο ΠΑΟΚ έκανε την ανατροπή κι επικράτησε του ΠΑΣ Γιάννινα με 2-1 στην Τούμπα για την ένατη αγωνιστική της Superleague, πανηγυρίζοντας την πέμπτη του νίκη σε οκτώ παιχνίδια στο πρωτάθλημα.

H ομάδα της Ηπείρου άνοιξε το σκορ στην Τούμπα με τον Εραμούσπε, αλλά ο Δικέφαλος έφτασε στην ισοφάριση με τον Σβιντέρσκι στο 52′ και στη νίκη (2-1) με τον Καντουρί στο 90+1′. Με 10 παίκτες από το 57′ αγωνίστηκαν οι Ηπειρώτες λόγω αποβολής του σκόρερ τους.

Ο Πάμπλο Γκαρσία έχει φέρει… αέρα νικητή στον ΠΑΟΚ, ο οποίος παραμένει αήττητος με τον Ουρουγουανό τεχνικό στον πάγκο του, έχοντας κάνει το 4/4.

Ο αγώνας:

Ο ΠΑΟΚ είχε τον έλεγχο του αγώνα στο πρώτο ημίχρονο, ωστόσο αδυνατούσε να δημιουργήσει ευκαιρίες για γκολ, με τον ΠΑΣ Γιάννινα να αμύνεται εξαιρετικά και να βρίσκει, μάλιστα, τον τρόπο να στείλει την μπάλα στα δίχτυα του Ζίβκοβιτς.

Στην πρώτη του καλή ευκαιρία, ο Εραμούσπε άνοιξε το σκορ στο 31′, εκμεταλλευόμενος με τον Λέο την κακή αντίδραση των παικτών του ΠΑΟΚ.

Ο Εσίτι προσπάθησε να ισοφαρίσει πριν το ημίχρονο, αλλά ο Χουτεσιώτης έκανε μία εντυπωσιακή ενέργεια, κρατώντας το 0-1.

Με την έναρξη του δεύτερου μέρου, ο Πάμπλο Γκαρσία προχώρησε σε τρεις μαζεμένες αλλαγές μεσοεπιθετικά. Πέρασε μέσα Τζόλη, Μπίσεσβαρ και Καντουρί, έξω Βιεϊρίνια, Εσίτι και Μουργκ.

Ο Δικέφαλος βρήκε μέσα σε επτά λεπτά το γκολ της ισοφάρισης με τον Σφιντέρσκι, ο οποίος πήρε το… ριμπάουντ από τον Αντρίγια Ζίβκοβιτς και την ασταθή απόκρουση του Χουτεσιώτη, για το 1-1.

Στο 57′ ο ΠΑΣ Γιάννινα έμεινε με 10 παίκτες, λόγω αποβολής του Εραμούσπε με δεύτερη κίτρινη κάρτα, με τον ΠΑΟΚ να κυριαρχεί στο γήπεδο και να σφυροκοπά ανελέητα την εστία του Χουτεσιώτη.

Οι Θεσσαλονικείς σημάδεψαν το δοκάρι του ΠΑΣ με το Χρήστο Τζόλη, ωστόσο κατάφεραν να βρουν το “χρυσό” γκολ στις καθυστερήσεις. Ο Ελ Καντουρί έδειξε την ποιότητα του και με ένα εξαιρετικό γυριστό, έκανε το 2-1, χαρίζοντας τη νίκη στην ομάδα του. 

Oι συνθέσεις:

ΠΑΟΚ: Ζίβκοβιτς, Ροντρίγκο, Βαρέλα, Κρέσπο, Περέιρα (76’ Τσόλακ), Εσίτι (46’ Ελ Καντουρί), Σβαμπ, Μουργκ (46’ Μπίσεσβαρ), Α. Ζίβκοβιτς, Βιεϊρίνια (46’ Τζόλης), Σφιντέρσκι (95’ Ουαγκέ).

ΠΑΣ Γιάννινα: Χουτεσιώτης, Παντελάκης, Εραμούσπε, Σάλιακας, Πίρσμαν, Κάστρο, Σιόντης, Καρτάλης, Παμλίδης, Κρίζμαν (25’ Ελευθεριάδης), Λεό (63’ Ντομίνγκες)

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση