Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: "Σφυρίζει" ο διαιτητής μιας τεράστιας ερυθρόλευκης πρόκρισης!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 12:31 Ολυμπιακός - Μάντσεστερ Σίτι: "Σφυρίζει" ο διαιτητής μιας τεράστιας ερυθρόλευκης πρόκρισης! (φωτο intime)

Ένας διαιτητής που έφερε γούρι στον Ολυμπιακό θα «σφυρίξει» στον εντός έδρας αγώνα των «ερυθρόλευκων» με τη Μάντσεστερ Σίτυι, για την 4η αγωνιστική των ομίλων του Champions League.

Ήταν και αυτός στη μεγάλη ερυθρόλευκη βραδιά στο «Έμιρεϊτς»! O Νταβίντε Μάσα, από την Elite κατηγορία της UEFA, είναι ο διαιτητής που θα διευθύνει το Ολυμπιακός – Μάντσεστερ Σίτι στους ομίλους του Champions League.

Ο Ιταλός διαιτητής ξυπνά ευχάριστες μνήμες στους ανθρώπους του Ολυμπιακού, αφού ήταν στη μεγάλη εκτός έδρας πρόκριση επί της Άρσεναλ -με 2-1 στην παράταση- για τους «32» του Europa League στις 27 Φεβρουαρίου του 2020.

Ο Μάσα είχε «σφυρίξει» και στη νίκη με 3-1 επί της Παρτιζάν στο Βελιγράδι στις 25 Ιουλίου του 2017 για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League.

Βοηθοί του 39χρονου Ιταλού ρέφερι θα είναι οι συμπατριώτες του Φίλιπο Μέλι και Στέφανο Αλάσιο, τέταρτος ο Πάολο Βαλέρι και στο VAR θα βρίσκονται οι Μασιμιλιάνο Ιράτι και Αλμπέρτο Τεγκόνι.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση