Εκτύπωση αυτής της σελίδας

ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Περέιρα - Κρίνεται του Αουγκούστο

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2020 15:56 ΠΑΟΚ: Εξετάσεις για Περέιρα - Κρίνεται του Αουγκούστο (φωτο intime)

Ο Νορβηγός αμυντικός του ΠΑΟΚ αποχώρησε με ενοχλήσεις από το παιχνίδι με τον ΠΑΣ Γιάννινα – Τα νεότερα για Ντόουγκλας Αουγκούστο.

Ο Άντριαν Νίλσεν Περέιρα αποχώρησε από το παιχνίδι του ΠΑΟΚ με τον ΠΑΣ Γιάννινα, έχοντας ενοχλήσεις στον δεξιό προσαγωγό.

Ο Νορβηγός αμυντικός έκανε θεραπεία τη Δευτέρα (23/11) και θα υποβληθεί σε μαγνητική για να διαπιστωθεί το ακριβές μέγεθος του προβλήματός του, αλλά και ο χρόνος που θα χρειαστεί να λείψει από την αγωνιστική δράση.

Ο Πάμπλο Γκαρσία πάντως ετοιμάζεται να κάνει…. αλχημείες, καθώς ο Γιαννούλης είναι ανέτοιμος και οι Περέιρα – Βιεϊρίνια εκτός ευρωπαϊκής λίστας. Θυμίζουμε πως την τελευταία φορά που υπήρχε έλλειψη στο αριστερό άκρο της άμυνας, το κενό καλύφθηκε από τους Ροντρίγκο και Λύρατζη.

Την ίδια στιγμή, ο Ντόουγκλας Αουγκούστο ακολούθησε για ακόμη μια ημέρα ατομικό πρόγραμμα και την Τρίτη (24/11) θα δοκιμάσει να μπει σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων, ενόψει και της αναμέτρησης με την Αϊντχόφεν.

Όσον αφορά τον Δημήτρη Γιαννούλη και τον Ενέα Μιχάι, συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν για να ξεπεράσουν τους τραυματισμούς τους.

Πηγή: newsit.gr