Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Ο “λαβωμένος” Ολυμπιακός κόντρα στην πανίσχυρη Σίτι – Για την υπέρβαση οι Πειραιώτες

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 25 Νοεμβρίου 2020 11:38 Ο “λαβωμένος” Ολυμπιακός κόντρα στην πανίσχυρη Σίτι – Για την υπέρβαση οι Πειραιώτες

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τη Μάντσεστερ Σίτι απόψε (19:55, Cosmotesports 2) στο “Γ. Καραϊσκάκης”, για την τέταρτη αγωνιστική της φάσης των ομίλων του Champions League.

Το έργο της ομάδας του Πέδρο Μαρτίνς ήταν εκ προοιμίου δύσκολο απέναντι στους πανίσχυρους Άγγλους, ωστόσο έγινε ακόμα δυσκολότερο από τη στιγμή που οι Πειραιώτες θα παρουσιαστούν με πολλές αλλαγές στην αρχική ενδεκάδα τους, λόγω απουσιών.

Ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει με όλες τις δυνάμεις του να κάνει το… θαύμα και να πάρει ένα θετικό αποτέλεσμα από την ομάδα του Γκουαρντιόλα.

Ο Πέδρο Μαρτίνς μετράει ήδη έξι μεγάλες απουσίες (Ελ Αραμπί, Χασάν, Ραντζέλοβιτς με κορονοϊό, Βαλμπουενά, Χολέμπας και Μπρούμα τραυματίες) και δεν γνωρίζει αν θα έχει ακόμη στη διάθεσή του και τον Ραφίνια.

Ο Βραζιλιάνος «μπήκε» στην αποστολή, όμως δεν έχει προπονηθεί απ’ το σαββατιάτικο (21/11) ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό και μετά και η παρουσία του στην ενδεκάδα θα κριθεί κυριολεκτικά την ύστατη στιγμή.

Τα πλάνα του Μαρτίνς

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να παραταχθεί με σύστημα 4-3-3. Κάτω από τα δοκάρια θα είναι ο Σα, ο Ανδρούτσος θα πάρει θέση στα δεξιά της άμυνας κι ο Ντρέγκερ στα αριστερά. Σεμέδο και Σισέ θα είναι οι στόπερ.

 Στα χαφ ο Μαρτίνς δοκίμασε τους Μπουχαλάκη, Πέπε, Εμβιλά, δεξιά τον Καμαρά, αριστερά τον Μασούρα και τον Φορτούνη σε ρόλο επιθετικού

Αν ο Ραφίνια κριθεί έτοιμος θα μπει στην ενδεκάδα αντί του Ανδρούτσου, ειδάλλως θα μείνει εκτός απ’ την αποστολή που περιλαμβάνει 23 παίκτες μαζί με τους «μικρούς».

Αναλυτικά την αποστολή των «ερυθρολεύκων» για το ματς με τη Μάντσεστερ Σίτι, συγκροτούν οι Σα, Τζολάκης, Καραργύρης, Ντρέγκερ, Ραφίνια, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Παπαδόπουλος, Νικόλης, Βινάγκρε, Κίτσος, Σουρλής, Ανδρούτσος, Εμβιλά, Πέπε, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Βρουσάι, Φορτούνης, Τσάβος, Μασούρας, Σουντανί.

Η αποστολή της Σίτι

Τον πρώτο λόγο για την ενδεκάδα της Σίτι έχουν οι Έντερσον, Κανσέλο, Ντίας, Λαπόρτ, Ζιντσένκο, Ρόντρι, Γκιντογκάν, Φόντεν, Μαχρέζ, Στέρλινγκ και Ζεσούς.

Στον πάγκο θα βρίσκονται οι εννέα απ’ τους Στέφεν, Κάρσον, Στόουνς, Γκαρσία, Μεντί, Φερναντίνιο, Μπερνάρντο, Ντόιλ, Ενμετσά, Πάλμερ, Τόρες, Αγουέρο.

Διαιτητής του αγώνα ορίστηκε ο Ιταλός Νταβίντε Μάσα, με βοηθούς τους Φελίπο Μέλι, Στέφανο Αλάσιο, 4ο διαιτητή τον Πάολο Βαλέρι, VAR τον Μασιμιλιάνο Ιράτι και AVAR τον Αλμπέρτο Τενγκόνι.

πηγή: newsit.gr