Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ: Τάσεις αυτοκαταστροφής! Πήραν… πλεονέκτημα οι Ολλανδοί με super ανατροπή [Highlights]

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 00:05 Αϊντχόφεν – ΠΑΟΚ: Τάσεις αυτοκαταστροφής! Πήραν… πλεονέκτημα οι Ολλανδοί με super ανατροπή [Highlights]

Έφερε τα πάνω – κάτω η Αϊντχόφεν. Η PSV βρέθηκε να χάνει στο πρώτο 15λεπτο του ματς από τον ΠΑΟΚ με 2-0, είδε να της ακυρώνεται άδικα ένα γκολ, αλλά έφτασε σε τεράστια ανατροπή μέσα στην Ολλανδία (3-2). Πέρασαν δεύτεροι οι Ολλανδοί στον όμιλο. Έχασε μεγάλη ευκαιρία ο “δικέφαλος του Βορρά” να… καθαρίσει την πρόκριση στους “32” του Europa League. Η Γρανάδα νίκησε με 2-1 την Ομόνοια – Στην Κύπρο πάει την επόμενη αγωνιστική η ομάδα του Πάμπλο Γκαρσία.

Το ξεκίνημα του ΠΑΟΚ στην έδρα της Αϊντχόφεν ήταν ιδανικό. Οι Θεσσαλονικείς έπιασαν από το… λαιμό τους γηπεδούχους και άνοιξαν το σκορ στο 4’ με τον Βαρέλα (η μπάλα βρήκε πάνω του, μετά το σουτ του Τζόλη).

Η Αϊντχόφεν κατάφερε να σκοράρει στο 10’ με τον Μάλε, αλλά ο διαιτητής ακύρωσε το γκολ ως οφσάιντ αν και στο ριπλέι ο παίκτης καλυπτόταν από 5 αντιπάλους! Ο «δικέφαλος του Βορρά» συνέχισε χωρίς να ρίξει ρυθμούς και έφτασε στο 0-2 στο 14’, με τους κορυφαίους του παίκτες να συνεργάζονται! Ο Ζίφκοβιτς ξεμαρκαρίστηκε με τρομερή ενέργεια, έδωσε στον Σβαμπ, ο μέσος των φιλοξενούμενων βρήκε με υπέροχο τρόπο τον Τζόλη, που σκόραρε από κοντά.

Η Αϊντχόφεν έδειξε να «ξυπνά» και στο 20’ έφτασε μείωσε σε 2-1 με το πλασέ του Γκάπκο μέσα από την περιοχή. Το παιχνίδι κράτησε ένα «τρελό» ρυθμό μέχρι το τέλος του πρώτου μέρους, με τις δυο ομάδες να χάνουν ευκαιρίες. Στο 42’ οι γηπεδούχοι πλησίασαν στο 2-2. Ο Μάλεν έκανε το σουτ η μπάλα κόντραρε στον Ίνγκασον, αλλά ο Ζίβκοβιτς έδιωξε με δυσκολία σε κόρνερ.

Μάλεν, Γκάπκο και Μαντουέκε ;έκαναν… πάρτι στο ξεκίνημα του δευτέρου μέρους και έφεραν την ανατροπή του σκορ. Ο ΠΑΟΚ εμφάνισε τεράστια κενά μεσοαμυντικά (μεγάλο πρόβλημα στα αριστερά με τον Κρέσπο) και μέσα σε 3 λεπτά δέχθηκε δυο γκολ (στο 50’ ο Μαντουέκε και στο 53’ ο Μάλεν)

Αν και έδειξε βελτίωση στη συνέχεια –κυρίως λόγω των προσπαθειών του Ζίβκοβιτς- ο ΠΑΟΚ δεν μπόρεσε να απειλήσει την αντίπαλη εστία. Ο Πάμπλο Γκαρσία έριξε στο ματς τους; Ζίφκοβιτς και Αουγκούστο για να «τονώσει» την ομάδα του. Το ματς έγινε… ροκ, με τους Θεσσαλονικείς να τα δίνουν όλα για την ισοφάριση, αλλά να μην μπορούν να κάνουν τη μεγάλη ευκαιριά, παρά την πίεση που άσκησαν.

Τα αποτελέσματα της 4ης αγωνιστικής:

Αϊντχόφεν-ΠΑΟΚ 3-2

(20’ Γκάκπο, 51’ Μαντουέκε, 53’ Μαλεν- 4’ Βαρέλα, 13’ Τζόλης)

Γρανάδα-Ομόνοια 2-1

(8’ Σουάρες, 73’ Σόρο – 60’ Ασάντε)

Η βαθμολογία

1.Γρανάδα 10 (6-2)

2.Αϊντχόφεν 6 (7-9)

3.ΠΑΟΚ 5 (7-5)

4.Ομόνοια 1(3-7)

Η επόμενη αγωνιστική

Ομόνοια-ΠΑΟΚ (22:00)

Γρανάδα-Αϊντχόφεν (22:00)

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση