Πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έγινε επιθετικός και σκοράρει κατά ριπάς!

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 10:48 Πρώην τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού έγινε επιθετικός και σκοράρει κατά ριπάς!

Με σπουδαία καριέρα στην Τσάμπιονσιπ της Αγγλίας και μια τριετία ως βασικός τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού, ο Λουκ Στιλ, αποφάσισε να δοκιμάσει κάτι διαφορετικό.

Ο Άγγλος γκολκίπερ δεν έχει αποφασίσει να εγκαταλείψει ακόμα το ποδόσφαιρο και περιμένοντας κάποια πρόταση στην πατρίδα του, αποφάσισε να μείνει σε… εγρήγορση, αγωνιζόμενος στην τοπική ομάδα της περιοχής του.

Αντί για τερματοφύλακας όμως, αγωνίζεται ως επιθετικός κι όπως υποστήριξε ο ίδιος, έχει πετύχει ήδη 9 γκολ σε 6 αγώνες στο τοπικό πρωτάθλημα, οδηγώντας την ομάδα του στην κορυφή.

Οι δηλώσεις του Στιλ

«Έχω παίξει στα τελευταία έξι παιχνίδια. Με πέτυχαν σε καλή διάθεση και μου πρότειναν: θέλεις να παίξεις μαζί μας στο τοπικό πρωτάθλημα; Εγώ δέχτηκα και το επόμενο που μου συνέβη είναι να με κάνουν ηλεκτρονική μεταγραφή! Ο προπονητής ήταν καλός μαζί μου, αλλά του είπα ότι δεν θέλω να παίξω τερματοφύλακας. Τότε μου έδωσε τη φανέλα με το 9, κάτι πολύ μεγάλο για μένα! Μου το ζήτησαν, το δέχτηκα και τώρα είμαι απόλυτα εξαρτημένος.

Παίζω στην επίθεση, πίσω από τον φουνταριστό. Στο πρώτο μου παιχνίδι νικήσαμε 4-1, δεν σκόραρα και αυτό μου προκάλεσε εθισμό! Στο επόμενο ματς, νικήσαμε ξανά 4-1 αλλά πέτυχα και εγώ γκολ! Από τότε σκόραρα σε κάθε ματς! Έχω 9 γκολ σε έξι παιχνίδια, είμαι πρώτος σκόρερ και η ομάδα είναι πρώτη στη βαθμολογία».

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση