Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Επίσημο! Την επόμενη εβδομάδα η μετονομασία του γηπέδου της Νάπολι σε “Ντιέγκο Μαραντόνα”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 27 Νοεμβρίου 2020 17:33 Επίσημο! Την επόμενη εβδομάδα η μετονομασία του γηπέδου της Νάπολι σε “Ντιέγκο Μαραντόνα”

Στην τελική ευθεία βρίσκεται η διαδικασία για την μετονομασία του γηπέδου της Νάπολι από “Σάν Πάολο” σε “Ντιέγκο Μαραντόνα“, με την τελετή να λαμβάνει χώρα την επόμενη εβδομάδα, όπως δήλωσε ο δήμαρχος της ιταλικής πόλης.

Η Νάπολι εξέφρασε από την πρώτη στιγμή, μετά τη θλιβερή είδηση ότι ο “θρύλος” του παγκόσμιου ποδοσφαίρου Ντιέγκο Μαραντόνα έφυγε από την ζωή, την πρόθεση να μετονομάσει το γήπεδό της προς τιμή του σπουδαιότερου παίκτη που φόρεσε ποτέ τη φανέλα της.   

“Ήταν ο μοναδικός που κατάφερε να ενώσει τους Ναπολιτάνους από όλο τον κόσμο. Με τις πράξεις του εξαργυρώνει το δικαίωμα να έχει μία… δική του γη και να μείνει αξέχαστος. Αθάνατος. Την επόμενη εβδομάδα θα ονομάσουμε επίσημα το γήπεδο “Σαν Πάολο” σε “Ντιέγκο Αρμάντο Μαραντόνα””, δήλωσε σχετικά ο δήμαρχος της Νάπολης, Λουίτζι Ντε Ματζίστρις, επιβεβαιώνοντας πως η μετονομασία θα πραγματοποιηθεί άμεσα.

πηγή: newsit.gr