Για την… αξιοπρέπεια της Μαρσέιγ: "Νίκη με Ολυμπιακό – Τα πήγαμε σκ@@@ στο Champions League"

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 14:35 Για την… αξιοπρέπεια της Μαρσέιγ: "Νίκη με Ολυμπιακό – Τα πήγαμε σκ@@@ στο Champions League" (φωτο ΑΠΕ - ΜΠΕ)

Βρισκόμαστε ένα 24ωρα πριν το Μαρσέιγ – Ολυμπιακός και οι Γάλλοι δηλώνουν έτοιμοι να… σώσουν την ευρωπαϊκή παρουσία και αξιοπρέπεια της ομάδας, με νίκη επί των «ερυθρολεύκων».

Η Μαρσέιγ δεν έχει ούτε βαθμό αλλά ούτε καν γκολ στη φετινή φάση των ομίλων του Champions League. Με νίκη όμως επί του Ολυμπιακού (είχε ηττηθεί με 1-0 στο «Καραϊσκάκης») μπορεί να ελπίζει πως την τελευταία αγωνιστική θα είναι αυτή που θα μεταπηδήσει στο Europa League.

Σύνθημα νίκης επί του Ολυμπιακού έδωσε ο Μπουμπακάρ Καμαρά στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Τρίτης.

«Θα κάνουμε τα πάντα για να πάρουμε την τρίτη θέση. Είναι αναγκαίο να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό. Η Μαρσέιγ πρέπει να συνεχίσει στην Ευρώπη. Ο αγώνας με τη Ναντ πρέπει να γίνει σημείο καμπής για μας, γιατί παίξαμε πραγματικά καλά. Θα πρέπει να συνεχίσουμε έτσι σε όλους τους αγώνες μας. Γενικά στο πρωτάθλημα είχαμε αρκετά καλή πορεία από την αρχή της σεζόν, αλλά στο Champions League τα πήγαμε σκ@@@. Δεν μπορούμε να κρυφτούμε πίσω από το δάχτυλό μας. Γι’ αυτό πρέπει να κερδίσουμε τον Ολυμπιακό, για την αξιοπρέπειά μας», ανέφερε ο 21χρονος μεσοαμυντικός.

Πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση