Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Μεγάλη εξέλιξη ο Βρουσάι! Ίσως παίξει με Μαρσέιγ”

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 20:58 Ολυμπιακός – Μαρτίνς: “Μεγάλη εξέλιξη ο Βρουσάι! Ίσως παίξει με Μαρσέιγ”

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για το κρίσιμο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στο Champions League και στη συνέντευξη Τύπου, ο Πέδρο Μαρτίνς αναφέρθηκε και στον Μάριο Βρουσάι, αφήνοντας “ανοιχτό” το ενδεχόμενο να αγωνιστεί ακόμη και ως βασικός στην αναμέτρηση.

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, επιβεβαίωσε επίσης, ότι ο Ματιέ Βαλμπουενά δεν είναι ακόμη διαθέσιμος, ενώ μίλησε και για τους Χολέμπας και Ελ Αραμπί.

Οι δηλώσεις του Μαρτίνς

Για τον Βαλμπουενά: Ναι δεν θα παίξει αύριο. Έχει έρθει μαζί μας για να στηρίξει την ομάδα.

Για τον αγώνα με τη Μαρσέιγ: Φυσικά και θέλουμε να κρατήσουμε ζωντανές τις ελπίδες μας για να προχωρήσουμε. Θέλουμε το αποτέλεσμα της νίκης. Ακόμα και εάν πάνε καλά τα πράγματα στο άλλο ματς εάν δεν κερδίσουμε εμείς δεν θα έχει καμία αξία. Η φιλοσοφία μας είναι να πηγαίνουμε σε όλα τα ματς για τη νίκη.

Για το ότι δεν είχε σκοράρει έως τώρα η Μαρσέιγ: Ειλικρινά τα ματς με Μαρσέιγ, Πόρτο και εμάς είναι πολύ ισορροπημένα. Τα παιχνίδια κρίθηκαν σε λεπτομέρειες. Όπως τα ματς με Πόρτο και Ολυμπιακό και Μαρσέιγ – Πόρτο. Το παιχνίδι το δικό μας με την Πόρτο κρίθηκε από ένα ατομικό λάθος ή το ματς της Μαρσέιγ με την Πόρτο με ένα πέναλτι. Τα τρία παιχνίδια ανάμεσα σε αυτές τις 3 ομάδες είναι ισορροπημένα. Η Μαρσέιγ είναι πολύ καλή ομάδα και αξίζει τον σεβασμό μας και ας μην έχει σκοράρει ακόμα.

Για τον Βρουσάι: Ο Μάριος έχει μία μεγάλη (εξαιρετική) εξέλιξη. Είναι ένας καλός… πονοκέφαλος για εμάς. Τον παρακολουθούμε από πέρυσι. Έχει ανταποκριθεί πολύ καλά. Σε παίκτες που ανταποκρίνονται τόσο καλά είμαστε ανοιχτοί. Οπότε ναι είναι μία πιθανότητα, ίσως και μεγάλη πιθανότητα για αύριο.

Για την επάνοδο των Χολέμπας και Ελ Αραμπί: Η επιστροφή του Χολέμπας και του Ραφίνια μας δίνουν επιπλέον λύσεις. Ο Ελ Αραμπί είναι ο… εκτελεστής μας. Δεν χωράει αμφιβολία. Και η επιστροφή του Χολέμπας είναι πολύ σημαντική όμως διότι στα προηγούμενα ματς τον αντικαταστήσαμε με τον Ραφίνια να παίζει αριστερά.

Σισέ: “Δεν θεωρούμαστε φαβορί”

Δηλώσεις έκανα από την πλευρά του, κι ο Σισέ, αναφέροντας για το ματς με τη Μαρσέιγ ότι: “Ναι προφανώς έχουμε έρθει εδώ για τη νίκη. Ξέρουμε το τι μας περιμένει'”.

Την επιστροφή του στη Γαλλία:Πραγματικά είναι ενδιαφέρον και χαρά μου που γύρισα στη Γαλλία. Που θα παίξουμε με τη Μαρσέιγ. Πραγματικά αυτό που με ενδιαφέρει είναι να κερδίσουμε. Να κερδίσει η ομάδα μας.

Τον Βαλμπουενά: Ναι για τον Ματιέ παρότι δεν μπορεί να παίξει ήταν απόφαση του κόουτς και του γιατρού να μας συνοδεύσει. Να έρθει μαζί μας.

Το εάν θεωρεί φαβορί τον Ολυμπιακό: Όχι δεν το πιστεύουμε αυτό. Είναι μία πολύ δύσκολη διοργάνωση. Έχουμε όμως υψηλό κίνητρο και αποφασιστικότητα.
 
πηγή: newsit.gr
Προσαρμοσμένη αναζήτηση