Ο Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ξανά στην Εθνική!

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 22:47 Ο Σπανούλης άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο να παίξει ξανά στην Εθνική!

Ο Βασίλης Σπανούλης ρωτήθηκε για την πιθανότητα να αγωνιστεί ξανά με την Εθνική ομάδα στο Προολυμπιακό τουρνουά κι άφησε ανοιχτό το ενδεχόμενο!

Μετά από την ολοκλήρωση της αναμέτρησης με την Λετονία για το Ευρωμπάσκετ 2015, ο Βασίλης Σπανούλης ανακοίνωσε την αποχώρηση του από την Εθνική Ομάδα, έχοντας πανηγυρίσει μεταξύ άλλων το χρυσό μετάλλιο στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα στη Σερβία και το ασημένιο στο Μουντομπάσκετ της Ιαπωνίας.

Έπειτα από το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό Ρόδου στο ΣΕΦ, ο αρχηγός του Ολυμπιακού ρωτήθηκε σχετικά με το ενδεχόμενο να ενισχύσει το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα στο Προολυμπιακό τουρνουά, τονίζοντας με νόημα: «Θα δούμε»!

Προηγουμένως σχολίασε την πρωτοβουλία της ΚΑΕ Ολυμπιακός που καθιέρωσε το πρόγραμμα αγώνων «Monday’s Game Night Against Covid-19» στη μάχη κατά του κορονοϊού: «Είναι σπουδαίο αυτό που γίνεται. Έγιναν και δωρεές σε νοσοκομεία. Όλοι να βοηθήσουμε για να ξεφύγουμε από την πανδημία. Μακάρι να περάσει αυτό και όλοι να βοηθήσουμε. Θα γίνουν και άλλα τέτοια παιχνίδια. Μακάρι να περάσει αυτό». 

Αναφορικά στη συνέχεια των αγωνιστικών υποχρεώσεων των «ερυθρολεύκων», είπε: «Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα. Έχουμε δύσκολα παιχνίδια. Η ομάδα πρέπει να πετύχει, πρέπει να περάσουμε στα playoffs. Κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά».

πηγή: gazzetta.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση