Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Απόλλων Σμύρνης – Βόλος: Απίθανο παιχνίδι στη Ριζούπολη με έξι γκολ [Highlights]

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 30 Νοεμβρίου 2020 22:37 Απόλλων Σμύρνης – Βόλος: Απίθανο παιχνίδι στη Ριζούπολη με έξι γκολ [Highlights]

Ο Απόλλων Σμύρνης έπαιξε με τη “φωτιά” κόντρα στον Βόλο και τελικά… κάηκε, με τους φιλοξενούμενους να κάνουν μία απίθανη ανατροπή στα τελευταία λεπτά, για να ισοφαρίσουν από 3-0 στο τελικό 3-3.

Η “ελαφρά ταξιαρχία” πήρε τεράστιο προβάδισμα στο δεύτερο ημίχρονο, με τρία γκολ διαφορά στο 55′, αλλά οι Βολιώτες δεν τα παράτησαν και σκοράροντας στις καθυστερήσεις, “έσωσαν” τον βαθμό της ισοπαλίας.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο τελευταίο λεπτό του πρώτου ημιχρόνου, με τον Τσιλούλη και έδειξαν να “καθαρίζουν” το ματς στις αρχές του δευτέρου μέρους, κάνοντας το 3-0 με Ντομίνγκες και Πεντινέλι.

Η “χαλάρωσή” του στη συνέχεια όμως, έφερε τη μείωση του σκορ με τον Δουβίκα στο 60′, για να κάνει ροντέο το ματς ο Μπαρτόλο στο 79′. Ο Βόλος “χτύπησε” έτσι και στις καθυστερήσεις με τον Κολόμπο, για να στερήσει από τον Απόλλωνα Σμύρνης, τη δεύτερη νίκη του στη φετινή Superleague.

Περισσότερα σε λίγο…