Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται την επιστροφή στη Λεωφόρο έστω και για ένα ματς!

Δημοσιεύτηκε: Τετάρτη, 02 Δεκεμβρίου 2020 18:27 Ο Παναθηναϊκός σκέφτεται την επιστροφή στη Λεωφόρο έστω και για ένα ματς!

Στη λύση του «Απόστολος Νικολαΐδης» στρέφεται ο Παναθηναϊκός για την αναμέτρηση με τον ΠΑΣ Γιάννινα στη 12η αγωνιστική της Superleague (12/12), καθώς ο χλοοτάπητας του ΟΑΚΑ είναι ιδιαίτερα επιβαρυμένος.

Οι άνθρωποι του «τριφυλλιού» είναι πολύ προβληματισμένοι με την κάκιστη κατάσταση, στην οποία παραμένει ο χλοοτάπητας του Ολυμπιακού Σταδίου, παρά τις προσπάθειες συντήρησης και αποκατάστασης που έγιναν κατά τη διάρκεια των τελευταίων τριών μηνών, με στόχο να περιοριστεί η φθορά του και έτσι σκέφτονται σοβαρά το ενδεχόμενο χρήσης της Λεωφόρου για το επόμενο εντός έδρας ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Μετά τον τελευταίο κύκλο συντήρησης, το χορτάρι στο ΟΑΚΑ έχει ήδη επιβαρυνθεί πολύ από τα συνεχόμενα ματς των τελευταίων 10 ημερών και θα επιβαρυνθεί κι άλλο, καθότι ακολουθεί το αυριανό (Πέμπτη 3/12) παιχνίδι της ΑΕΚ με τη Μπράγκα, το ντέρμπι ΑΕΚ-Παναθηναϊκός την Κυριακή (6/12), το ματς του Παναθηναϊκού με τον ΠΑΣ (12/12) και το εξ αναβολής ντέρμπι ΑΕΚ-Ολυμπιακός (16/12).

Μάλιστα, την Τετάρτη (2/12) έγινε ένας πρώτος έλεγχος στο γήπεδο της Λεωφόρου, από ανθρώπους της ομάδας, προκειμένου να δουν και να καταγράψουν τα ζητήματα που θα πρέπει να διευθετηθούν, προκειμένου να είναι λειτουργικό το γήπεδο, εφόσον επιστρέψει εκεί ο Παναθηναϊκός, έστω και για ένα ματς.

Όπως μεταδίδει και το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο χλοοτάπητας στη Λεωφόρο δείχνει να είναι σε λίγο καλύτερη κατάσταση σε σχέση με αυτόν του ΟΑΚΑ και το δεκαήμερο που ακολουθεί, μέχρι το ματς με τον ΠΑΣ, κρίνεται αρκετό για να βελτιωθεί ακόμη περισσότερο η εικόνα του, με φροντίδα των γεωπόνων που συνεργάζεται η «πράσινη» ΠΑΕ. 

Από εκεί και πέρα, θα χρειαστεί να γίνουν κι ορισμένες εργασίες στα δημοσιογραφικά, στα VIP και σε θέματα ασφάλειας. Σε ό,τι αφορά το VAR, οι «πράσινοι» δεν πρόκειται να τοποθετήσουν στην παρούσα φάση οπτικές ίνες, καθώς προσώρας δεν τίθεται θέμα μόνιμης «επιστροφής» τους στη Λεωφόρο, για την εφετινή σεζόν. Ως εκ τούτου, το VAR θα καλυφθεί μέσω εξωτερικού van των εταιριών που έχουν αναλάβει το πρότζεκτ του Video Assistant Referee στην Ελλάδα (Medialuso και InDigital) και τα έξοδα θα επιβαρύνουν την ΠΑΕ Παναθηναϊκός.

πηγή: newsit.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση