Εκτύπωση αυτής της σελίδας

Εισαγγελέας Περούτζια: “Απάτη με Σουάρες και Γιουβέντους”

Δημοσιεύτηκε: Παρασκευή, 04 Δεκεμβρίου 2020 15:05 Εισαγγελέας Περούτζια: “Απάτη με Σουάρες και Γιουβέντους” (φωτο Reuters)

Για απάτη έκανε λόγο ο εισαγγελέας της Περούτζια, γύρω από την υπόθεση με το ιταλικό διαβατήριο του Λουίς Σουάρες, τον οποίο και είχε βάλει στο “στόχαστρό” της η Γιουβέντους το περασμένο καλοκαίρι.

Μετά την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα, ο Σουάρες βρέθηκε κοντά στην ιταλική ομάδα και έδωσε εξετάσεις για να πάρει το ιταλικό διαβατήριο. Σύμφωνα με τον εισαγγελέα της Περούτζια όμως, οι απαντήσεις για το τεστ είχαν διαρρεύσει από πριν προς τον Ουρουγουανό επιθετικό και θα ερευνηθεί ο ρόλος της Γιουβέντους σε αυτό.

“Μετά τις έρευνες επιβεβαιώθηκε το πλαίσιο για τις υποψίες για μία στημένη εξέταση, η οποία επέτρεψε την έκδοση του πιστοποιητικού γνώσης της ιταλικής γλώσσας τύπου «B1» στον γνωστό ποδοσφαιριστή της Ουρουγουάης Λουίς Σουάρες, προϋπόθεση για την απόκτηση ιθαγένειας. Συγκεκριμένα, προέκυψε ότι το περιεχόμενο της δοκιμής είχε προηγουμένως κοινοποιηθεί στον ίδιο τον παίκτη”, αναφέρει μεταξύ άλλων η ανακοίνωση της εισαγγελίας.

Πηγή: newsit.gr