Κλειστός ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μέχρι τις 7 Ιανουαρίου - Τι ισχύει για Super League και Basket League

Δημοσιεύτηκε: Δευτέρα, 07 Δεκεμβρίου 2020 15:10 Κλειστός ο ερασιτεχνικός αθλητισμός μέχρι τις 7 Ιανουαρίου - Τι ισχύει για Super League και Basket League

Οι εξαγγελίες του Στέλιου Πέτσα.

Στα μέτρα που θα ισχύσουν στον αθλητισμό (επαγγελματικό και ερασιτεχνικό) αναφέρθηκε ο Στέλιος Πέτσας κατά τη διάρκεια της καθιερωμένης ενημέρωσης στους εκπροσώπους των ΜΜΕ. «Με αυτά τα δεδομένα επειδή η προστασία της δημόσιας υγείας και της ανθρώπινης ζωής δεν μπαίνουν σε καμιά ζυγαριά η όποια επάνοδος στην κανονικότητα θα πρέπει να γίνει σταδιακά και με ασφάλεια», σημείωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος.

«Ο δρόμος μας θα είναι πιο αργός αλλά πιο σίγουρος και πιο ασφαλής», είπε χαρακτηριστικά, για να προσθέσει: «Με αυτόν τον γνώμονα, κατόπιν σχετικών εισηγήσεων της Επιτροπής των ειδικών η κυβέρνηση ανακοινώνει σήμερα ποιοι τομείς της οικονομικής και κοινωνικής δραστηριότητας δεν θα ανοίξουν μέχρι το τέλος των γιορτών».

Συγκεκριμένα, «μέχρι την Πέμπτη 7 Ιανουαρίου 2021 και ώρα 06:00 το πρωί παραμένουν κλειστά τα σχολεία, η εστίαση, η ψυχαγωγία, τα δικαστήρια, οι αθλητικές δραστηριότητες, εκτός από εκείνες που έχουν εγκριθεί από την Υγειονομική Επιτροπή, όπως για παράδειγμα τα επαγγελματικά πρωταθλήματα της Super League στο ποδόσφαιρο και της Basket League στο μπάσκετ. Τα χιονοδρομικά κέντρα.

Επίσης, παρατείνεται μέχρι την ίδια ημέρα και ώρα η απαγόρευση των διαπεριφερειακών μετακινήσεων στη χώρα, ενώ εξακολουθεί να ισχύει η απαγόρευση συναθροίσεων και κυκλοφορίας τη νύχτα».

Πηγή: newsbeast.gr

Προσαρμοσμένη αναζήτηση